mercedes552 02.11.07, 11:55 Proszę pomóżcie-chcę kupić mojemu Synkowi (prawie 4 latka)na mikołaja take klocki budowlane maga bloks dźwig. Widziałam je jedynie na allegro. Czy ktoś ma taki zestaw? Czy jest dobrej jakości? Proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mercedes552 Re: Mega Bloks seria CAT 02.11.07, 21:45 naprawdę nikt nie ma takich klocków? Odpowiedz Link Zgłoś
wierzb.a Re: Mega Bloks seria CAT 03.11.07, 12:48 My mamy.mój synek dostał na 3 urodziny jakosciowo super...bez przesady swietnie pasuja do lego Duplo-wykonanie bardzo dowbre,mozna przebudowywać, babel bawi się nimi bardzo chętnie czasem przy pomocy lego powstaja dziwne konstrukcje...zabawa super.. tez kupowałam na allegro, pojazdy tez dobrej jakosci mozna sobie kombinować...POLECAM jak znajdę wkleję link z allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
wierzb.a Re: Mega Bloks seria CAT 03.11.07, 13:00 nie mogę znaleźć tego linku.spzredający: leliwa69 FHU Urwisek urwisek_sklep@o2.pl.innych namiarów nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
wierzb.a Re: Mega Bloks seria CAT 03.11.07, 13:03 płaciłam 109,25 - a widziałaś tez z Mega Block Tira Mańka-pewnie twój syn też go uwielbia :Mega Bloks CARS AUTA Mack & McQueen NOWOŚĆ!! (numer 260626900).pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś