wiesia1234 08.11.07, 10:25 polescie jakis dobry e-sklep z piekna pościela bawełniana nie dla dzieci tylk od o sypialni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greenland Re: pościel 08.11.07, 11:32 ja polecam posciel Andropolu z satyny bawełnianej (do kupienia na allegro od samego Andropolu wlasnie). 100% bawełny, mieciutka, przyjemna w dotyku, gruba. Super jest. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: pościel 08.11.07, 11:41 Tu jest sklep internetowy, ale nie wiem jak z jakością: www.e-posciele.pl/ ten ma jakość doskonałą, gorzej z ceną: www.carreblanc.pl/shop/ Odpowiedz Link Zgłoś
biaemi Re: pościel 08.11.07, 12:14 Dla mnie na razie carreblanc jest nie do pobicia, podobnie super zadowolona jestem z pościeli Texaffaire, ale oni nie maja sklepu internetowego, a sa tylko w Łodzi, Szczecinie i Wroclawiu, a sklep w Warszawie kilka lat temu zlikwidowali. W carreblanc w okresie wyprzedazy mozna kupic posciel nawet z 40% rabatem, a 3o-20% na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia244 Re: pościel 08.11.07, 15:09 ja kupiłam na allegro od firmy, ktora ma dwa sklepy w tym jeden w warszawie ul. górczewska 118 posciel śliczna, nie prałam jej jeszcze ale szwagierka tak i chwali www.allegro.pl/item263236595_posciel_disney_140x200_15_wzorow_w_wa.html Odpowiedz Link Zgłoś
soodoku Re: pościel 08.11.07, 23:17 Nie kupuj poscieli na allegro, no chyba że z andropolu. Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: pościel 09.11.07, 14:20 soodoku napisała: > Nie kupuj poscieli na allegro, no chyba że z andropolu. Racja. Andropol polecam z allegro bo ceny duzo nizsze niz w sklepie a posciel faktycznie jest Andropolu i jest bardzo dobra jakosciowo. Mam, uzywam dluzszy czas i jestem zadowolona. Na spróbowanie kupilam posciel, wzór 4. Kobieta miala duzo pozytywów z aukcji poscielowych wiec zaufałam i komentarzom i opisowi aukcji: allegro.pl/item259374388__super_posciel_bawelna_160_x_200_cm_nowe_wzor.html Z satynową bawełną ma malo wspolnego. Materiał jest cienki w porównaniu np. do Andropolu... ba nawet w porównaniu do poscieli jakie dotykalam ostatnio z ciekawosci w Tesco (no name). Ciemniejsze części materialu są sztywniejsze od reszty - czyli posciel wcale nie jest mila w dotyku jak to bylo w opisie (mile w dotyku są tylko jasne paski). Mimo, ze Pani oferuje zwrot towaru nieużywanego to niestety z nadzieją, ze po praniu posciel będzie lepsza (tak jak to jest z ręcznikami) ją wypralam więc towar mozna uznać za "używany". Samo uszycie poscieli i wzór są rewelacyjne ale material ... do bani. Czyli jakosc adekwatna do ceny. Odpowiedz Link Zgłoś