iwonaw 19.11.07, 20:04 byłam w H&M i zauważyułam że mają tam czarne satynowe sukienki (wyglada jak jedwab) z kołnierzykiem na niej nadrukowane kwiqatki cena 19,90 rozmiar od 56-86 czy kupiłyścieby czarny ciuszek?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: H&M czarna sukienka 19.11.07, 20:08 nie kupiłabym, ale nie ze względu na kolor, tylko ze względu na rozmiary, sukienusie dla tak małych dzieci mijają się IMHO z celem, moje dziecko nie chciało w nich chodzić gdzieś do wzrostu 92... Odpowiedz Link Zgłoś
kamilka_r Re: H&M czarna sukienka 19.11.07, 20:16 Ja kupiłam tą sukienkę dla mojej 16 miesięcznej córki. Jest naprawdę śliczna, mała blondyneczka wygląda w niej cudnie. Kolor (to nie jest do końca czerń) mi w żaden sposób nie przeszkadza, wręcz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: H&M czarna sukienka 19.11.07, 20:47 pokażcie fotki....chętnie zerknę Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: H&M czarna sukienka 19.11.07, 20:56 Kupiłabym . Czarna sukienka + jakieś dodatki w innym kolorze i byłoby fajnie. Musiałabym tylko zobaczyć jak ta sukienka wygląda, bo kupując dla córki ubranie nie kieruję się tym w jakim jest ono kolorze tylko czy mi się podoba, czy jest wygodne i ew. czy dobrze na niej leży. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonabw Re: H&M czarna sukienka 19.11.07, 21:52 Nie, nie lubię ubierać moich dzieci na czarno. Odpowiedz Link Zgłoś
caitala Re: H&M czarna sukienka 19.11.07, 22:08 A czarna w trupie czachy? Bo taką urokliwą widziałam ostatnio w H&M w Arkadii Odpowiedz Link Zgłoś