misia_75 23.11.07, 17:30 www.plus-discount.pl/cmspublic/system/modules/de.getit.plus/frameset/index_598 209.html Wie ktoś może jak duży może być ten domek,albo kto jest producentem? Może ktoś taki ma? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuziazosia Re: Drewniany domek z Plusa 26.11.07, 14:42 Ja nastawiam się na kupno tego domku 3.grudnia.Mąż widział go w gazetce reklamowej z Plusa i fajnie wyglądał-dużo mebelkow do ustawiania, telewizor łózka szafka, schody na piętro.I do tego laleczki na wyposażeniu... Odpowiedz Link Zgłoś
zuziazosia Re: Kupił ktoś ten domek? 03.12.07, 14:13 Tak ja go kupiłam .Są tam mebelki, krzesełka, stoliczki,wszystko z drewna:telewizor, szafy, łazienka do urządzenia tzn toaleta, wanna, lustro itp.Są tam też 4 laleczki. Na razie kartonu nie rozpakowałam bo babcia go zabrała i chce go podarować mojej 5 letniej córce na Mikołaja.Ale warto kupić bo jak go oglądałam na pudle to dośc sporo fajnych ciekawych elementów. Moja Ania już nie może się na niego doczekać...a kupowała go razem z nami... Odpowiedz Link Zgłoś
mama.zosi75 Re: Drewniany domek z Plusa 03.12.07, 18:32 Widziałam bardzo podobny w ofercie Rossmanna, ale tańszy. Chyba 69 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
bursz a jaki w Rossmanie? 03.12.07, 20:20 Witam, czy ktoś może porównał te domki? Podobny, tzn. jaki, cena też podobna 20 zł to niewielka różnica, a domek może być inn (mniejszy, gorszy, itd...) Jak juz kupuje i wydaje pieniżadze to bez różnicy 90 czy 70 zł. W promocjach nie widzę, www.rossmann.com.pl/promocje/ Jaki ten domek w porównaniu z ofertą plusa? od kiedy jest promocjac? dzięki, pozdrawiam,jola pozdrawiam,jola Odpowiedz Link Zgłoś
mama.zosi75 Re: a jaki w Rossmanie? 03.12.07, 20:59 www.rossmann.com.pl/files/img/katalog_prezentow/kat_prezentowy_21_d.jpg Jest jeszcze tańszy niż myślałam: 54 zł. Podoba mi się, chociaż wydaje mi się,że z domkiem duplo można więcej podziałać. Ten drewniany ładniejszy niż takie różowe cudo... Odpowiedz Link Zgłoś