paproszek57 25.11.07, 13:01 bo ogladam odlądam i albo za mały albo za duży albo za drogi , może polecicie coś sprawdzonego do 130 zł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwek33 Re: plecak szkolny dla 10-ciolatki proszę pomóżci 25.11.07, 14:17 Szczerze polecam Topgal. Mój synek używa drugi rok, ma z serii NHL, ale dla dziewczynek są np. z serii Chilli. Plecak świetnie uszyty, mocny, zdrowy dla pleców, pakowny, lekki, łatwo się czyści ( ja wrzucam do pralki).Plecaki mają modne gadżeciki w stylu wymienne buźki z humorami, światełka, hologramy, ale nie są przesłodzone Można dokupić dodatki z tej samej serii. Ja pierwszy kupowałam w realnym sklepie, musiałam pooglądać na żywo, ale potem dla dzieci znajomej kupowałam w tym sklepie, do którego podaję link. Bardzo szybko mi przysłali. Wśród znajomych, których dzieci używają plecaków Topgal wszyscy są bardzo zadowoleni z jakości, trwałości i wygody w używaniu. www.topgal-plecaki.pl/ Córka znajomej ma taki: www.topgal-plecaki.pl/plecaki/CHI-548/G---Red/ jest bardzo ładny, lekki i pakowny. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: plecak szkolny dla 10-ciolatki proszę pomóżci 25.11.07, 14:26 Bardzo fajne są też te z serii Chilli: www.topgal-plecaki.pl/plecaki/CHI-517/AG---Black-Red/ i te z bużkami do wymieniania: www.topgal-plecaki.pl/plecaki/CHI-518/G---Red/ tylko te są ciut droższe niż 130 zł, ale warto! Odpowiedz Link Zgłoś
kopcia28 Re: plecak szkolny dla 10-ciolatki proszę pomóżci 25.11.07, 21:09 Topgal wogóle nie polecam!!! Kupiłam ten plecak dla syna do pierwszej klasy i przechodził w nim rok a potem się rozleciał. Okazało się, że żle ułożyli materiał i cały się wysnówał zwłaszcza przy zamkach. Dałam go do naprawy i pan, który go usiłwał wskrzesić powiedział, że nic z tym się już nie da zrobić. Plecak kosztował 100 zł. Zatem do tanich nienależy. Wcześniej dużo o tej firmie czytałam na forum. Plecak fakt był bardzo pojemny. Ja odradzam zakup. Odpowiedz Link Zgłoś
eveo Re: plecak szkolny dla 10-ciolatki proszę pomóżci 25.11.07, 23:44 A może plecak Winx (ostatnio modne), - duży (bez problemu wchodzą książki formatu A4, 2 przegrody w środku + 3 kieszonki na zewnątrz), - na kółkach (można nosić go tradycyjnie na paskach lub po wyciągnięciu rączki wozić na kółkach po podłodze) - mieści się w podanej przez Ciebie cenie Moja córka ma taki i nosi go już drugi rok. Jak go dostała była zachwycona. Odpowiedz Link Zgłoś
jo7775 zależy co lubi:D 26.11.07, 00:18 Moja córka skonczyła właśnie 11 lat. W zeszłym roku kupiła sobie do szkoły plecak Reeboka - chciała jakiś zwykły, sportowy plecak. Sprawdził sie przez cały rok, wykorzystany na maksa w wakacje służy jej w kolejnym roku szkolnym. Przypuszczam, że zadnego Winksa nie chciałaby nawet gdyby jej dopłacali Ale jak pisałam - zalezy co kto lubi... wiem, że w jej klasie dziewczyny mają rózne plecaki. A, ten kosztował ok 100zł, jest jasny (brudny róż plus granat), ale pierze się ok. Odpowiedz Link Zgłoś
paproszek57 Re: zależy co lubi:D 26.11.07, 09:26 racja, nie chcemy winx ani witch, ale chcemy coś dziewczecego te topgale to nie bardzo mi sie podobają Odpowiedz Link Zgłoś
epaw31 Re herlitz 26.11.07, 13:55 Może coś z produktów firmy herlitz. Ostatno kupiam tornister + co prawda dla 8 latki + ale jest super. Poryadnie wzkonanz. Polecam. www.katalog.herlitz.pl/katalog.php Odpowiedz Link Zgłoś