Dodaj do ulubionych

Port Rumia Trójmiasto

26.11.07, 19:55
W dniu otwarcia w Bartku promocja -50%.
Otwarcie miało być jutro, ale podobno jednak się przesunie o parę dni.
Obserwuj wątek
    • kinas3 Re: Port Rumia Trójmiasto 26.11.07, 19:58
      z forum miasta Redy:

herring napisał(a):
      Dzisiaj mamy tylko otwarcie dla vipow

I w związku z tym byliśmy tam ja i Zigi Very Happy Poniżej chyba to co
      najbardziej wszystkich interesuje, czyli lista sklepów Smile. Później w Galerii
      dostępne będą również zdjęcia.

Ale najważniejsza informacja:
      Jutro nie będzie otwarcia!!!
      A kiedy będzie? Nie wiadomo. Powiedzieli, że postarają się poinformować o tym
      jak najszybciej.

(Kolejność przypadkowawink

Oczywiście Auchan, Leroy Merlin, RTV Euro AGD Wink

Douglas, H&M, Tally Weijl, Della Sport, Bata, New Yorker, Smyk, C&A, Kapp Ahl,
      Humanic, Coccordillo, Franco Feruzzi, Bartek, Promod, Yes, 5.10.15, Global -
      centrum telefonów komórkowych, Kukartka, Orsay, Camaieu, Moda Promoda, Pabia,
      Kemer, Ryłko, Sunset Suits, IIII Intermoda, Tamaris, Fielmann, Hemtex, Triumph,
      Scotch & Soda, Monnari, American Classic, Diverse, Solmir, Wrangler/Lee,
      Alpinus/Campus, Kama, Big Star, Atlantic/Mistique, Deep, House, Pretty Girl,
      Athlete's Foot, Apteka Starowiejska, Deichmann, CCC, Empik, Galeria Upominkowa
      (Parker, Waterman), Eurobank, Plus, Poczta Polska, Organic - Farma Zdrowia,
      Adega (wino i kawa z Portugalii), 5aSec (pralnia), Mister Mint, Kantor, Świat
      Spinek, Vobis, Bochiński Travel, Vision Express, 4 You, Reebok/Puma, Venezia,
      Apart, Inmedio

Grycan, Sphinx, Cukiernia Adam Sowa, bistro Flunch, King Orient.

I bankomat Euronetu Smile (wydaje mi się, że nawet 2 ale głowy nie dam) oraz
      Poczta Polska

P.S. Zdziwiłam się, że nie było Reserveda, ale ze 2 czy 3 sklepy były puste,
      więc może to dlatego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka