kinas3 26.11.07, 19:55 W dniu otwarcia w Bartku promocja -50%. Otwarcie miało być jutro, ale podobno jednak się przesunie o parę dni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinas3 Re: Port Rumia Trójmiasto 26.11.07, 19:58 z forum miasta Redy: herring napisał(a): Dzisiaj mamy tylko otwarcie dla vipow I w związku z tym byliśmy tam ja i Zigi Very Happy Poniżej chyba to co najbardziej wszystkich interesuje, czyli lista sklepów Smile. Później w Galerii dostępne będą również zdjęcia. Ale najważniejsza informacja: Jutro nie będzie otwarcia!!! A kiedy będzie? Nie wiadomo. Powiedzieli, że postarają się poinformować o tym jak najszybciej. (Kolejność przypadkowa Oczywiście Auchan, Leroy Merlin, RTV Euro AGD Wink Douglas, H&M, Tally Weijl, Della Sport, Bata, New Yorker, Smyk, C&A, Kapp Ahl, Humanic, Coccordillo, Franco Feruzzi, Bartek, Promod, Yes, 5.10.15, Global - centrum telefonów komórkowych, Kukartka, Orsay, Camaieu, Moda Promoda, Pabia, Kemer, Ryłko, Sunset Suits, IIII Intermoda, Tamaris, Fielmann, Hemtex, Triumph, Scotch & Soda, Monnari, American Classic, Diverse, Solmir, Wrangler/Lee, Alpinus/Campus, Kama, Big Star, Atlantic/Mistique, Deep, House, Pretty Girl, Athlete's Foot, Apteka Starowiejska, Deichmann, CCC, Empik, Galeria Upominkowa (Parker, Waterman), Eurobank, Plus, Poczta Polska, Organic - Farma Zdrowia, Adega (wino i kawa z Portugalii), 5aSec (pralnia), Mister Mint, Kantor, Świat Spinek, Vobis, Bochiński Travel, Vision Express, 4 You, Reebok/Puma, Venezia, Apart, Inmedio Grycan, Sphinx, Cukiernia Adam Sowa, bistro Flunch, King Orient. I bankomat Euronetu Smile (wydaje mi się, że nawet 2 ale głowy nie dam) oraz Poczta Polska P.S. Zdziwiłam się, że nie było Reserveda, ale ze 2 czy 3 sklepy były puste, więc może to dlatego. Odpowiedz Link Zgłoś