domi-no1 02.12.07, 22:00 Napiszcie jeśli wiecie gdzie w Warszawie dostanę najtaniej ten traktor ze zwierzątkami, może być też innej firmy. Sporo ich na allegro, ale obawiam się, że do mikołaja już nie dotrze, więc wolę kupić osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ninaornella Re: Traktor Farmer- K iddieland 03.12.07, 07:52 W Auchan w promocji był za 45 zł a normalna cena chyba cos około 50 zł jest super jakości mamay taki w domu.Poza tym teraz była tez promocja z domkiem za 89 zł bodajze czyli traktor z przyczepa i zwierzatkami plus domek. Odpowiedz Link Zgłoś
aaga8 Re: Traktor Farmer- K iddieland 03.12.07, 08:22 te innych firm nie są takie fajne! Odpowiedz Link Zgłoś
moniak51 Re: Traktor Farmer- K iddieland 03.12.07, 09:35 Mój synek ma w domu traktor Kiddieland a teraz kupiliśmy dla bratanicy M ten z Auchan wraz z domkiem kosztował 85 zł. i uważam że niczym nie odbiega od tego z Kiddieland, mój syn naciskał sobie i odgłosy są praktycznie identyczne różni się tylko kolorami, widziałam też faktycznie innej firmy i były dużo gorsze odgłosy ale ten Auchan polecam zwłaszcza za tą cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
martulka79 no własnie 03.12.07, 11:54 a nam zapodziala sie gdzies kura z tego traktorka Nie wiecie czy mozna gdzies dokupic? Odpowiedz Link Zgłoś
domi-no1 Re: Traktor Farmer- K iddieland 03.12.07, 16:02 Dzięki dziewczyny za info, a nie wiecie przypadkiem czy w Auchan w Wola Parku uda mi sie jeszcze dostać ten traktor? I czy ten z domkiem jest takiej samej wielkosci? Odpowiedz Link Zgłoś