moni303 06.12.07, 17:54 Witam,proszę o podpowiedz gdzie w W-awie mogę kupić samochód z filmu Cars ,chodzi mi o "Mańka" ,dzięki za ewentualne wskazówki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maga785 Re: Maniek z filmu Cars 06.12.07, 18:19 Obawiam sie że nigdzie W październiku zjeździłam na prośbę mojego brata kilkanaście sklepów z zabawkami w Warszawie.W żadnym nie było Mańka!W kilku powiedzieli mi że w ogóle nie dostająW ogóle jest duży problem z samymi resorakami z carsów. W końcu mój brat kupił na allegro(Mańka w zestawie z 15 samochodzikami)Mój syn bawi sie nim bardzo chętnie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
indra2 Re: Maniek z filmu Cars 06.12.07, 22:08 Chyba tylko na allegro albo ebay. Ja kupowałam na ebay com, synek dostał na mikołajki i nic innego oprócz mańka się nie liczy Odpowiedz Link Zgłoś
karanissa Re: Maniek z filmu Cars 07.12.07, 09:28 Jest na Allegro sprzedajacy z Warszawy, u ktorego mozna odebrac Manka osobiscie. Tez tak kupowalam - maz odbieral gdzies w okolicach pl. Bankowego. Sprzedajacy nazywal sie mitro czy jakos tak, poszperaj w Allegro, moze bedzie mial wystawionego akurat Manka. W ogole ostatnio w Warszawie straszna posucha w sklepach jesli chodzi o postaci z Aut. Mozna ratowac sie tylko Allegro, ale wiadomo, jak teraz paczki dochodza. Ja na Boostera czekam juz 2 tydzien Odpowiedz Link Zgłoś
moni303 Re: Maniek z filmu Cars 07.12.07, 20:56 witam,mogłabyś sobie przypomnieć tego sprzedawcę nie mogę znależć ,będe bardzo wdzięczna pl.bankowy bardzo mi pasuje,serdecznie pozdrawiam monika Odpowiedz Link Zgłoś
karanissa Re: Maniek z filmu Cars 08.12.07, 10:02 Nazywal sie mitro30, ale widze, ze juz znalazlas Ma teraz wystawionego tylko duzego Manka, ale moze ma wiecej modeli? Odpowiedz Link Zgłoś
coco.chanelka Re: Maniek z filmu Cars 08.12.07, 18:56 Zabawki m.in. z Autek można kupić w sklepie zabawkowym w CH Reduta w Warszawie. Sklep mieści się na I-szym piętrze. Ceny są oczywiście wyższe niż na Allegro, ale towar od ręki, a i wybór naprawdę spory. Odpowiedz Link Zgłoś