jonaska 31.12.07, 18:33 czy w/w klocki sa duzo gorsze jakosciowo od lego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arioso1 Re: klocki ligao, cobi, brick a lego 31.12.07, 19:19 nie nie uważam , mamy wszystkie które wymienilas i pasują nawet między soba-powiem szczerze ze ligao są super- moze kolory mniej intensywne ale to pestka mój syn namiętnie sklada klocki zawsze kupowalam mu lego ale dostal w tym roku od rodziny wlaśnie takie o jakich piszesz i sa fantastyczne ,tańsze i nie wydaje mi się aby byle gorsze-jak wymieszalam w pudle to nie rozróznisz Odpowiedz Link Zgłoś
kowalikm Re: klocki ligao, cobi, brick a lego 01.01.08, 14:29 chyba było gdzieś na forum jakiś czas temu. Wtedy pamiętam, że opinie było mocno podzielone... Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.joan Re: klocki ligao, cobi, brick a lego 01.01.08, 16:53 Syn dostał w przedszkolu klocki ligao - odradzam. Ciężko się składa (nawet dorosły ma problem z dociśnięciem klocka), a za chwilę się rozwala. Z innych mieliśmy jeszcze Mega Blocks - te są ok. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka1907 Re: klocki ligao, cobi, brick a lego 02.01.08, 21:17 Mój syn dostał pod choinkę klocki od ciotek: od jednej lego, od drugiej ligao. I muszę powiedzieć, że ligao pozytywnie mnie zaskoczyły, pasują do lego, nie rozlatują się po złożeniu i jednocześnie nie ma problemu z ich złożeniem. Naprawdę fajne klocki Odpowiedz Link Zgłoś