znaniec1 01.01.08, 21:19 mam pytanie co jest problemem w zakupach w next w sklepie internetowym? to że nie dotarczaja do polski? czy ze nie przyjmuja kart wydanych w polsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniasia Re: next - zakupy int. 01.01.08, 21:23 Nie dostarczają do POLSki i przyjmują tylko karty angielskie, ale to pierwsze już jest wystarczającym problemem Odpowiedz Link Zgłoś
znaniec1 Re: next - zakupy int. 01.01.08, 21:36 ok, z tym ze do Polski nie dostarczaja poradze sobie, ale mam pytanie odnośnie karty: czy to musi być karta wydana do konta w banku ang.? nie moze to byc powszechnie akceptowana visa lub mastercard ? Odpowiedz Link Zgłoś
agapk Re: next - zakupy int. 01.01.08, 21:43 musi to byc karta wydana przez bank ang. Odpowiedz Link Zgłoś
znaniec1 Re: next - zakupy int. 01.01.08, 21:50 no normalnie nie dociera to do mnie, przeciez w sklepie spokojnie by taka karte wzieli i by nie robili problemu. co do licha jest? przeciez to visa i mastercard!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: next - zakupy int. 01.01.08, 21:55 Sklepy internetowe to trochę innymi prawami się rządzą. Odpowiedz Link Zgłoś
busy_bee Re: next - zakupy int. 01.01.08, 21:56 znaniec1 napisała: > no normalnie nie dociera to do mnie, przeciez w sklepie spokojnie by > taka karte wzieli i by nie robili problemu. co do licha jest? > przeciez to visa i mastercard!!!!! Tak, ale czasami jest tak, ze adres do wysylki musi zgadzac sie z tym z karty, no wiec jesli karta nieangielska to znaczy nie masz adresu do wysylki w UK. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: next - zakupy int. 01.01.08, 23:15 kiedys next akceptowal polskie karty, wiem, bo placiłam. Niestety pozniej zablokowali platnosci polskimi kartami. Karta musi byc wystawiona na nazwisko wlasciciela konta w next lub inna osobe mieszkajaca pod tym samym adresem, co wlasciciel konta. Odpowiedz Link Zgłoś
verika Re: next - zakupy int. 01.01.08, 22:08 No niestety, nie dla psa kiełbasa... Odpowiedz Link Zgłoś