martabe05 07.01.08, 12:22 rozpoczęłam poszukiwania wózka-ciężki wybór-podobają mi się tzw"wielofunkcyjne" i cenowo tak żeby się zmieścić do 2tys.słyszałam że graco się psują chicco źle sie prowadząa wy macie opinie o wózkach-np x-lander? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosiek2 Re: Forum "Wózki dziecięce" 07.01.08, 15:20 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462 Odpowiedz Link Zgłoś
tetetka_81 Re: wózek 07.01.08, 15:56 Wczoraj ponad dwie godziny macaliśmy z mężem wózki wielofunkcyjne w tym w czołówce znalazł się X lander. Podobało mi się że ma wykończenie z miękkiego przyjaznego materiału więc dzidzia latem się nie odparzy, fajna także była stylistyka wszystkich elementów, ale pojedyncze kółko z przodu okazało się być nieco kłopotliwe przy jeździe na wprost choć przy manewrach sprawdzało się super. No i wymiana elementów jest czasochłonna, spacerówka jest przypięta do stelaża masą zatrzasków także nie chciało nam się już całej odpinać żeby zobaczyć jak się sprawdza reszta. Cena za komplet jest rzeczywiście kusząca. My jednak jesteśmy bliżsi Concorda Neo - droższy ale super prowadzenie i do przodu i w manewrach, akcesoria wymieniane jedną ręką. Odpowiedz Link Zgłoś
spaska Re: wózek 07.01.08, 16:11 po pierwsze musisz się pogodzić z myslą ze wózka idealnego nie ma.Ile jest uzywtkowników tyle będzie opinii. Ja miałam wielofunkcyjny baby dreams smart, dla mnie wózek-masakra i po 3 miesiacach się go pozbyłam, był dla mnie za ciężki, mało zwrotny, mało sie podbijał na krawęźnikach, teraz mam spacerówkę chicco enjoy i jestem z niej baaardzo zadowolona-nie zamieniłabym na żaden inny wózek, jest leciutka, super się prowadzi, zwrotna, rozkłada na płaściutko.Teraz staramy się o drugiego dzidziusia i po prostu dokupię gondolkę do wpięcia w stelaż.Ale pewnie znajdą się mamy którym ten wózek nie odpowiada....nigdy więcej wielofunkcyjnych, dla mnie za cięzkie a ja mieszkam w bloku. Odpowiedz Link Zgłoś