benignusia 05.03.08, 14:52 nie mam okazji zobaczenia tego rowerka na żywo,i stąd moje pytanie-w jakim wieku wasze dzieci jezdziły na tym rowerku?chciałam kupić córce na drugie urodziny(ma w kwietniu)i zastanawiam sie ile nim pojezdzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
indra2 Re: rowerek magic 05.03.08, 15:23 Mój synek dostał go rok temu też na 2 urodziny. Teraz ma 3latka i dalej na nim jeździ (po domu). W wakacje mam zamiar przesadzić go na większy, bo magica dostanie w spadku młodszy brat (będzie miał niecałe 2l.). Gdyby nie młodszy pewnie synek dalej by jeździł na magicu. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: rowerek magic 05.03.08, 16:43 Mój starszy synek zaczał jeździć na Magicu jak miał niecałe 2 latka, a jeżdził na nim nawet w wieku 4 lat ( choć mial już większy rowerek, ale bał się na nim jeżdzić, a na Magicu czuł się pewnie i szalał.) Na pewno jeszcze 3 latek na tym rowerku pojeździ. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: rowerek magic 05.03.08, 23:13 To rowerek idealny dla dwuletniego dziecka. Starsze tez często chetnie na nim jeżdżą (moja corka np.), bo leciutko się pedałuje. Ale generalnie to rowerek na jeden sezon - ale i tak warto Odpowiedz Link Zgłoś