Dodaj do ulubionych

W czwartek w Łodzi otwierają drugi sklep H&M:)

12.03.08, 08:53
W Galerii Łódzkiejsmile
Obserwuj wątek
    • magdek2 Re: W czwartek w Łodzi otwierają drugi sklep H&M: 12.03.08, 09:39
      ooooo dzięki za informację smile
      • majkagra Re: W czwartek w Łodzi otwierają drugi sklep H&M: 12.03.08, 09:56
        Byłam wczoraj w Galerii i będzie dwupoziomowy, jak w Manu...
        W środku były już powywieszane rzeczy. Fajniesmile
    • magdek2 Re: W czwartek w Łodzi otwierają drugi sklep H&M: 12.03.08, 10:25
      a na którym poziomie będzie ?
      • majkagra Re: W czwartek w Łodzi otwierają drugi sklep H&M: 12.03.08, 10:34
        0 i 1, mniej więcej naprzeciwko Sephorysmile
        Magdek, nie wiesz może gdzie w Łodzi kupię butki Mrugały?
        • magdek2 Re: W czwartek w Łodzi otwierają drugi sklep H&M: 12.03.08, 10:38
          nie mam pojęcia, kiedyś też szukałam na forum łódzkim, znalazłam
          kilka adresów, pojechałam tam, ale albo polikidowane te sklepiki
          albo wybór właściwie żaden, dałam sobie spokój z szukaniem, kupuję
          Elefanteny
          • majkagra Re: W czwartek w Łodzi otwierają drugi sklep H&M: 12.03.08, 10:46
            Dziękismile
            Kupiłam w ubiegłym roku Małej elefanten'y sandałki - były supersmile Ale szukam
            balerinek skórzanych najchętniej czerwonych.
            Coronella pisała o sklepie Humanic ( w Manufakturze) , byłam tam i podobały mi
            się jedynie zamszowe balerinki dla dziewczynek - brązowe i czerwone po 89 zł.
            Tylko nie wiem jak będzie z czyszczeniem...Inne butki takie sobie...
            • magdek2 Re: W czwartek w Łodzi otwierają drugi sklep H&M: 12.03.08, 14:00
              ja w Humanic jeszcze nigdy nic nie kupiłam smile dla mnie ten sklep
              to "mydło i powidło" jakoś nie w moim stylu, czekam na granatowe
              baleriny elefantena, w deichmmanie przy tesco na Pojezierskiej jutro
              ma być dostawa, na razie kupiłyśmy nieśmiertelne różowe, takie
              www.elefanten.de/catalogue/catalogue.do?act=showBookmark&favOid=61732
              z czyszczeniem zamszu to tak sobie generalnie pomimo zaimpregnowania
              butów, zresztą moje dziecko chyba należy do grupy niszczącej i
              brudzącej buty, więc i tak każde po miesiącu wyglądają tak samo smile
              jak zobaczę gdzieś czerwone baleriny to dam znać, tylko nie wiem
              jakiego rozmiaru szukasz
              • majkagra Re: W czwartek w Łodzi otwierają drugi sklep H&M: 12.03.08, 14:47
                Dzięki Magdeksmile Mała nosi 26-27.
                Cudne są te apaszki dla dziewczynek ( i dla nas też) z Jackpota, o których
                napisałam przed chwilą w wątku "apaszkowym"smile
                • majkagra Re: W czwartek w Łodzi otwierają drugi sklep H&M: 12.03.08, 14:49
                  Czy o tych balerinkach pisałaś?
                  www.elefanten.de/catalogue/catalogue.do?act=showBookmark&favOid=61768
                  Te są śliczne!
                  • magdek2 Re: W czwartek w Łodzi otwierają drugi sklep H&M: 12.03.08, 15:19
                    te właśnie te balerinki smile mam na nie chrapkę smile
                    moja nosi numer 26
                    • majkagra Re: W czwartek w Łodzi otwierają drugi sklep H&M: 12.03.08, 15:59
                      Magdek, ale mi narobiłaś na nie apetytusmile))
                      Nie wiesz ile mogą kosztować? Granatowe tez by nam pasowałysmile
                      • magdek2 Re: W czwartek w Łodzi otwierają drugi sklep H&M: 12.03.08, 19:30
                        myślę, że podobnie jak te które kupiłam czyli 139, mam nadzieję, że
                        w realu też są takie ładne
                        • coronella Re: W czwartek w Łodzi otwierają drugi sklep H&M: 12.03.08, 22:51
                          Kupiłam w Humanic mase butów, i dla dzieci, i dla siebie, i absolutnie polecam. Wszystkie sprawdziły sie super. Teraz czekam na kolekcję superfitów,
                          to żadne mydło i powidło, a dobry austriacki sklep z dobrym obuwiem, no ale kazdy ma inne wymagania, oczywiscie.
                          • magdek2 Re: W czwartek w Łodzi otwierają drugi sklep H&M: 13.03.08, 08:54
                            ja nigdy nic tam nie znalazłam, rzecz gustu smile i napisałam to,
                            czytaj uważniej to co ktoś napisał, każdy ma prawo lubić co innego,
                            a czy jest austriacki czy szwedzki czy duński to akurat dla mnie nie
                            jest ważne..., jak go lubisz i się w nim odnajdujesz to ok.
        • mammajowa Re: W czwartek w Łodzi otwierają drugi sklep H&M: 12.03.08, 22:59
          mrugały widziałam w Łodzi tylko w dino (tesco pojezierska)
          • majkagra Re: W czwartek w Łodzi otwierają drugi sklep H&M: 13.03.08, 07:49
            Dzięki za info mamomajowasmilesmile
            Coronello a widziałaś w Humanic zamszowe buciki na paseczek dla dziewczynek
            brązowe i czerwone z haftem? Zastanawiam sie nad nimi... chodzi o ten
            zamsz...(kosztowały chyba 89 zł)
            • coronella majkagra 13.03.08, 11:42
              chyba wiem o których piszesz, chyba takie mierzyłam córce.
              Zamsz można utrzymac w dobrym stanie, ale trzeba o niego dbac. Ja mam specjalną szczotkę do nubuku i zakszu, która czyszcze buty po każdym spacerze, ona jest ostra i szorstka i po prostu scieram nią kurz. Nie uzywam pianek do czyszczenia, chociaz namawiają na ich kupno, jak but jest brudny, myję po prostu pod bierzącą wodą. Mi lepiej trzyma się nubuk i zamsz niz licowa skóra, na skórze widac kazdą ryskę.

Ja do tej pory kupowałam dzieciom ecco, teraz kupuje prawie wyłacznie w Humanic, ecco tylko zimowe, i jestem bardzo zadowolona z tych butów.
    • clio_1 Re: W czwartek w Łodzi otwierają drugi sklep H&M: 13.03.08, 15:31
      No i jak, byłyście?
      • majkagra Re: W czwartek w Łodzi otwierają drugi sklep H&M: 13.03.08, 20:12
        Wpadłam do H&M dosłownie na chwilę i z dziecięcych ciuszków była w większości
        nowa kolekcja i niektóre rzeczy po obniżonej cenie " z okazji otwarcia"wink Np.
        po 29 zł ładne tuniczki +legginsy dla młodszych dziewczynek, dla starszych
        spodenki materiałowe.
        Magda, czy kupiłaś balerinki?
        Weszłam jeszcze do Deichman' a w Galerii ale granatowych nie byłosad
        • magdek2 Re: W czwartek w Łodzi otwierają drugi sklep H&M: 13.03.08, 20:30
          tych granatowych nie było, co prawda dzisiaj byłam w manufakturze a
          nie na Pojezierskiej i tam były tylko różowe, takie
          www.elefanten.de/catalogue/catalogue.do?act=showBookmark&favOid=65635
          też fajne, ale drugą parę chciałam już w innym kolorze więc czekam
          na te granatowe, do deichmana w tesco nie udało mi się dodzwonić a
          jechać już nie miałam kiedy smile jak się pojawią to dam znać

• majkagra Re: W czwartek w Łodzi otwierają drugi sklep H&M: 15.03.08, 07:30
            Magda, byłam w D. w M1 i sprzedawczyni zrobiła duuuże oczy gdy spytałam o te
            granatowe balerinkisad W gazetce promocyjnej też ich nie mielisad
            I znalazłam Mrugałę! W sklepie Tup-Tup przy Więckowskiego 10 ( róg Kościuszki i
            Więckowskiego). Dopiero podpisali umowę z Mrugałą zatem stopniowo będą zwiększać
            asortyment.Były różowe balerinki, kolorowe adidaski.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka