magdek2 Re: W czwartek w Łodzi otwierają drugi sklep H&M: 12.03.08, 09:39 ooooo dzięki za informację Odpowiedz Link Zgłoś
majkagra Re: W czwartek w Łodzi otwierają drugi sklep H&M: 12.03.08, 09:56 Byłam wczoraj w Galerii i będzie dwupoziomowy, jak w Manu... W środku były już powywieszane rzeczy. Fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
magdek2 Re: W czwartek w Łodzi otwierają drugi sklep H&M: 12.03.08, 10:25 a na którym poziomie będzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
majkagra Re: W czwartek w Łodzi otwierają drugi sklep H&M: 12.03.08, 10:34 0 i 1, mniej więcej naprzeciwko Sephory Magdek, nie wiesz może gdzie w Łodzi kupię butki Mrugały? Odpowiedz Link Zgłoś
magdek2 Re: W czwartek w Łodzi otwierają drugi sklep H&M: 12.03.08, 10:38 nie mam pojęcia, kiedyś też szukałam na forum łódzkim, znalazłam kilka adresów, pojechałam tam, ale albo polikidowane te sklepiki albo wybór właściwie żaden, dałam sobie spokój z szukaniem, kupuję Elefanteny Odpowiedz Link Zgłoś
majkagra Re: W czwartek w Łodzi otwierają drugi sklep H&M: 12.03.08, 10:46 Dzięki Kupiłam w ubiegłym roku Małej elefanten'y sandałki - były super Ale szukam balerinek skórzanych najchętniej czerwonych. Coronella pisała o sklepie Humanic ( w Manufakturze) , byłam tam i podobały mi się jedynie zamszowe balerinki dla dziewczynek - brązowe i czerwone po 89 zł. Tylko nie wiem jak będzie z czyszczeniem...Inne butki takie sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
magdek2 Re: W czwartek w Łodzi otwierają drugi sklep H&M: 12.03.08, 14:00 ja w Humanic jeszcze nigdy nic nie kupiłam dla mnie ten sklep to "mydło i powidło" jakoś nie w moim stylu, czekam na granatowe baleriny elefantena, w deichmmanie przy tesco na Pojezierskiej jutro ma być dostawa, na razie kupiłyśmy nieśmiertelne różowe, takie www.elefanten.de/catalogue/catalogue.do?act=showBookmark&favOid=61732 z czyszczeniem zamszu to tak sobie generalnie pomimo zaimpregnowania butów, zresztą moje dziecko chyba należy do grupy niszczącej i brudzącej buty, więc i tak każde po miesiącu wyglądają tak samo jak zobaczę gdzieś czerwone baleriny to dam znać, tylko nie wiem jakiego rozmiaru szukasz Odpowiedz Link Zgłoś
majkagra Re: W czwartek w Łodzi otwierają drugi sklep H&M: 12.03.08, 14:47 Dzięki Magdek Mała nosi 26-27. Cudne są te apaszki dla dziewczynek ( i dla nas też) z Jackpota, o których napisałam przed chwilą w wątku "apaszkowym" Odpowiedz Link Zgłoś
majkagra Re: W czwartek w Łodzi otwierają drugi sklep H&M: 12.03.08, 14:49 Czy o tych balerinkach pisałaś? www.elefanten.de/catalogue/catalogue.do?act=showBookmark&favOid=61768 Te są śliczne! Odpowiedz Link Zgłoś
magdek2 Re: W czwartek w Łodzi otwierają drugi sklep H&M: 12.03.08, 15:19 te właśnie te balerinki mam na nie chrapkę moja nosi numer 26 Odpowiedz Link Zgłoś
majkagra Re: W czwartek w Łodzi otwierają drugi sklep H&M: 12.03.08, 15:59 Magdek, ale mi narobiłaś na nie apetytu)) Nie wiesz ile mogą kosztować? Granatowe tez by nam pasowały Odpowiedz Link Zgłoś
magdek2 Re: W czwartek w Łodzi otwierają drugi sklep H&M: 12.03.08, 19:30 myślę, że podobnie jak te które kupiłam czyli 139, mam nadzieję, że w realu też są takie ładne Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: W czwartek w Łodzi otwierają drugi sklep H&M: 12.03.08, 22:51 Kupiłam w Humanic mase butów, i dla dzieci, i dla siebie, i absolutnie polecam. Wszystkie sprawdziły sie super. Teraz czekam na kolekcję superfitów, to żadne mydło i powidło, a dobry austriacki sklep z dobrym obuwiem, no ale kazdy ma inne wymagania, oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdek2 Re: W czwartek w Łodzi otwierają drugi sklep H&M: 13.03.08, 08:54 ja nigdy nic tam nie znalazłam, rzecz gustu i napisałam to, czytaj uważniej to co ktoś napisał, każdy ma prawo lubić co innego, a czy jest austriacki czy szwedzki czy duński to akurat dla mnie nie jest ważne..., jak go lubisz i się w nim odnajdujesz to ok. Odpowiedz Link Zgłoś
mammajowa Re: W czwartek w Łodzi otwierają drugi sklep H&M: 12.03.08, 22:59 mrugały widziałam w Łodzi tylko w dino (tesco pojezierska) Odpowiedz Link Zgłoś
majkagra Re: W czwartek w Łodzi otwierają drugi sklep H&M: 13.03.08, 07:49 Dzięki za info mamomajowa Coronello a widziałaś w Humanic zamszowe buciki na paseczek dla dziewczynek brązowe i czerwone z haftem? Zastanawiam sie nad nimi... chodzi o ten zamsz...(kosztowały chyba 89 zł) Odpowiedz Link Zgłoś
coronella majkagra 13.03.08, 11:42 chyba wiem o których piszesz, chyba takie mierzyłam córce. Zamsz można utrzymac w dobrym stanie, ale trzeba o niego dbac. Ja mam specjalną szczotkę do nubuku i zakszu, która czyszcze buty po każdym spacerze, ona jest ostra i szorstka i po prostu scieram nią kurz. Nie uzywam pianek do czyszczenia, chociaz namawiają na ich kupno, jak but jest brudny, myję po prostu pod bierzącą wodą. Mi lepiej trzyma się nubuk i zamsz niz licowa skóra, na skórze widac kazdą ryskę. Ja do tej pory kupowałam dzieciom ecco, teraz kupuje prawie wyłacznie w Humanic, ecco tylko zimowe, i jestem bardzo zadowolona z tych butów. Odpowiedz Link Zgłoś
clio_1 Re: W czwartek w Łodzi otwierają drugi sklep H&M: 13.03.08, 15:31 No i jak, byłyście? Odpowiedz Link Zgłoś
majkagra Re: W czwartek w Łodzi otwierają drugi sklep H&M: 13.03.08, 20:12 Wpadłam do H&M dosłownie na chwilę i z dziecięcych ciuszków była w większości nowa kolekcja i niektóre rzeczy po obniżonej cenie " z okazji otwarcia" Np. po 29 zł ładne tuniczki +legginsy dla młodszych dziewczynek, dla starszych spodenki materiałowe. Magda, czy kupiłaś balerinki? Weszłam jeszcze do Deichman' a w Galerii ale granatowych nie było Odpowiedz Link Zgłoś
magdek2 Re: W czwartek w Łodzi otwierają drugi sklep H&M: 13.03.08, 20:30 tych granatowych nie było, co prawda dzisiaj byłam w manufakturze a nie na Pojezierskiej i tam były tylko różowe, takie www.elefanten.de/catalogue/catalogue.do?act=showBookmark&favOid=65635 też fajne, ale drugą parę chciałam już w innym kolorze więc czekam na te granatowe, do deichmana w tesco nie udało mi się dodzwonić a jechać już nie miałam kiedy jak się pojawią to dam znać Odpowiedz Link Zgłoś
majkagra Re: W czwartek w Łodzi otwierają drugi sklep H&M: 15.03.08, 07:30 Magda, byłam w D. w M1 i sprzedawczyni zrobiła duuuże oczy gdy spytałam o te granatowe balerinki W gazetce promocyjnej też ich nie mieli I znalazłam Mrugałę! W sklepie Tup-Tup przy Więckowskiego 10 ( róg Kościuszki i Więckowskiego). Dopiero podpisali umowę z Mrugałą zatem stopniowo będą zwiększać asortyment.Były różowe balerinki, kolorowe adidaski. Odpowiedz Link Zgłoś