pysia-aga 01.09.03, 20:14 czy ta firma ma swoją stronę internetową? Jeśli ktoś zna adresik, proszę o podanie i dzięki z góry a przy okazji - gdzie w Warszawie można kupić te wózki? Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martael Re: wózek Polak 01.09.03, 20:22 Cześć, Adres firmy Polak to: www.polak.com.pl )))). Na ich stronie jest lista sklepów w Warszawie. Z internetowych są w www.tanimarket.pl Pozdrowienia Marta Odpowiedz Link Zgłoś
martael Re: wózek Polak 01.09.03, 20:27 Hmm, dziwacznie to zabrzmiało... Miało być: Wózki Polaka są w też w sklepie internetowym www.tanimarket.pl )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kg271 Re: wózek Polak 03.09.03, 18:37 Ja swoj wózek kupiłam na ulicy Staszica na Woli jest to taki mały sklepiczek w kamienicy wybór duży prawie wszystkie wózki polaka.A poza tym tem pan oferuje serwis pogwarancyjny.Polecam a jesccze wożki trochę tańsze my za nasz na pompowanych kołach z przekładaną rączką z nowej kolekcji ten orion zapłaciliśmy tylko 750 zł,ale to było pod koniec maja.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kopytko1 Re: wózek Polak 04.09.03, 09:49 Hej,ja kupiłam też w maju ale we Wrocławiu,zapłaciłam za niego 670 zł.Kupowałam w hurtowni MD na Tęczowej.Jest super.Pompowane koła,przekłądana rączka i wogóle extra. polak orion-małymercedes Odpowiedz Link Zgłoś
bestiaa Re: wózek Polak 04.09.03, 09:57 my też jesteśmy zadowoleni z Polaka Oriona. W Szczecinie kosztują 750zł. pozdrawiam Anetta i Sonia 25.07.2003 Odpowiedz Link Zgłoś
pearl24 Re: wózek Polak 16.09.03, 08:57 a ja wam polecam zajrzeć na www.allegro.pl tam można te wózki kupić za 500-550zł a używane jeszcze taniej pozdr gosia Odpowiedz Link Zgłoś