eeee27 Re: mop 12.04.08, 13:01 mam viledę - drogi, ale warto zainwestować, ładnie zbiera "paciochy". wiadro mam zwykłe, uważam że zapłacenie za wiado viledy 30zł to przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
biedro_neczka Re: mop 12.04.08, 17:47 dzięki. właśnie zastanawiałam się na viledą! Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra8500 Re: mop 12.04.08, 19:38 Tak mop viledy jest najlepszy, niedawno sobie tez taki kupilam i naprawde widac różnice pomiedzy takim zwyklym który wszystko po drodze zostawia a viledą ktora wszystkie paprochy zbiera i nie zostawia śladów na panelach, jestem z niego bardzo zadowolona . Ostatnio tez sobie kupilam na allegro szczorke elektryczną viledy i tez polecam, u mnie sie sprawdzila, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
biedro_neczka Re: mop 13.04.08, 09:27 Czyli mój typ na viledę jest słuszny. Wolę zainwestować troszkę więcej pieniędzy i być zadowoloną z tego mopa. Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
majatusia Re: mop 13.04.08, 19:28 Ja mam wstretny gatunek paneli w mieszkaniu + wielkie okno tarasowe przez kóre na podłoge poda bardzo duzo swiatła - co w efekcie powodowało im czym bym nie myła to zostawały smugi. Vileda także poległa. Ostatnio kupiłam sobie mopa z mikrfoibry, ale nie w "strzępach" a w postaci ścierki - no i pierwszy raz wygrałam bój ze smugami. Nie pamietam czy na tym mopie podpisala się jakaś konkretna firma....ale na pewno nie była to jakaś topowa firma, bo za mopa płaciłam 8 zl Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra8500 Re: mop 13.04.08, 21:09 Oprocz viledy do smug to polecam specjalny plyn do paneli ale nie taki typu cif czy ajax czy jakis tam jeszcze inny tylko taki profesjonalny, ja kupilam taki w komforcie ( sklep z dywanami) za 15 zl i jestem super z niego zadowolona z dodatkiem wlasnie mopa Viledy nie ma zadnych smug a tez mam duze okna na ktore pada słońce.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś