malowanka06 14.04.08, 19:28 Któras wie gdzie kupic te buciki(dokladnie tenisówki lub balerinki)i w jakich cenach są? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kontaminacja Re: Lelli Kelly 14.04.08, 19:39 W Bartku, za bagatela 150 zl . Moja corka wlasnie je dzis namalowala i stwierdzila, ze koniecznie musi je miec. Licze, ze sa jakies podrobki, bo jedynie za 150-100 jestem gotowa jej je kupic. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Lelli Kelly 14.04.08, 23:32 Ja widziałam jeszcze w jakims sklepie obuwniczym innym niz Bartek, ale za Boga nie moge sobie przypomnieć. W reducie albo Blue City w Warszawie. Chyba ze to jednak był Bartek, tylko cos kręcę. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktorka99 Re: Lelli Kelly 15.04.08, 10:13 Wczoraj kupiłam córce dwie pary w Bartku płaciłam 139 zł za pare.Buciki bardzo kolorowe az do przesady, ale córcia moja zachwycona. Odpowiedz Link Zgłoś
abajerek Re: Lelli Kelly 16.04.08, 12:53 a jaka jest w tych butach rozmiarówka? jak dla bartka? bo chciałam zlecić kupno dziadkowipotrzebuje 16-16,5 cm Odpowiedz Link Zgłoś
fredek8 Re: Lelli Kelly 15.04.08, 13:55 Bardzo proszę o informacje w którym Bartku w Warszawie dostanę buty Lelli Kelly. Odpowiedz Link Zgłoś
dusia00 Re: Lelli Kelly 15.04.08, 14:06 A znacie linka gdzie można obejrzeć te buty? Odpowiedz Link Zgłoś
fredek8 Re: Lelli Kelly 15.04.08, 14:10 dusia00 napisała: > A znacie linka gdzie można obejrzeć te buty? podaję link do strony tam mozesz zobaczyć www.zappos.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
pyza_uk Re: Lelli Kelly 15.04.08, 15:37 www.lellikelly.it/catalogo/default.asp?lang=en Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: Lelli Kelly 15.04.08, 14:42 Kupilam te buciki corci w zeszly poniedzialek w Bartku w Arkadii. Sa pojedyncze sztuki w danym rozmiarze. W sumie to nie sadzilam nawet, ze to jakies 'trendi' butki teraz... A cekiny pewnie odpadna z czasem. A moze podczas prania? Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Lelli Kelly 15.04.08, 14:55 bardzo sie ciesze, ze moja córka nawet na takie buty nie spojrzy. Za 150 zł wolałabym kupić tenisówki naturino. Odpowiedz Link Zgłoś
fredek8 Re: Lelli Kelly 15.04.08, 15:16 minkapinka napisała: > bardzo sie ciesze, ze moja córka nawet na takie buty nie spojrzy. Za 150 zł > wolałabym kupić tenisówki naturino. > Bardzo cenna uwaga. Odpowiedz Link Zgłoś
abajerek a dodają do nich ten telefon co w reklamie? 16.04.08, 13:08 bo na mini mini reklamują te buty z jakims super swiecącym telefonem wiec powinien być w zestawie Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: a dodają do nich ten telefon co w reklamie? 17.04.08, 09:29 Telefon jest. W srodku zestaw blyszczykow. Pedzelek robi za antenke. Calosc w torebeczce z uchwytem z koralikow. Gadzet super kiczowaty. Niestety, takie sie podobaja dziewczynkom. Nie wszystkim, oczywiscie. A reklamy na MM nie widzialam... Odpowiedz Link Zgłoś
mamanatalki3 Re: Lelli Kelly 16.04.08, 22:51 byłam dzisiaj w Bartku w Łodzi i takich bucików tam nie ma ( Może ktoś wie, czy w ogóle są w naszym mieście dostępne? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: Lelli Kelly 17.04.08, 09:35 Napisz albo zadzwon do Bartka i zapytaj: www.bartek.com.pl/kontakt.php -- Pozdrawiam! Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
adzia18 Re: do mamanatalki 20.04.08, 21:41 Byłam wczoraj w bartku w manufakturze i widziałam te tenisówki. Wisiały ze 4 pary. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: do mamanatalki 20.04.08, 22:53 Są w W-wie w Sadybie Cena 165 zł. Jest kilka wzorów tenisówek i jedne wysokie trampki. Buty na żywo są straszliwe ale moja córka zachwycona...Prezent w postaci telefonu oczywiście jest Odpowiedz Link Zgłoś
wiktorka99 Re: Lelli Kelly 21.04.08, 09:48 Nam juz kolorowe swiecone kamyczki odpadły (( a córcia była w nich chyba 2 razy i uzywa ich jako papucki w przedszkolu, tak wiec jakosc kiepsa Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Lelli Kelly 21.04.08, 10:19 Można spróbować reklamować. Swoją drogą to akurat te buty poprzez swoje ozdoby wyjątkowo nie nadają się na kapcie, zwłaszcza w przedszkolu. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktorka99 Re: Lelli Kelly 21.04.08, 11:08 Wiem ze do przedszkola ona sie nie nadaja, ale mała ubłagała nianie i jej załozyła w przedszkolu ))) Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: Lelli Kelly 21.04.08, 18:02 wiktorka99 napisała: > Wiem ze do przedszkola ona sie nie nadaja To nie dziwne, ze kamyczki odpadly, jak dzieciaki szoruja w przedszkolu kapciami o wykladzine. Jak sie uzywa czegos niezgodnie z zastosowaniem, to nie ma co zwalac winy na jakosc. ----- Pozdrawiam! Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
moguer Re: Lelli Kelly 21.04.08, 19:42 To jakie maja zastosowanie te buty? tylko ogladac? albo do kosciółka i koniec? Buty dzieciece sa od tego zeby je uzytkowac , i czy sa do biegania, czy do spacerków czy do przedszkola to chyba nie ma znaczenia prawda? U mojej córki w przedszkolu dzieci nie szoruja po wykładzinie Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Lelli Kelly 21.04.08, 19:53 Akurat te buty nadają się do oglądania, do kościoła i do cioci na imieniny. Takie buty także są produkowane i mają swoje zastosowanie właśnie w opisanych wyżej sytuacjach. Moja córka szoruje nogami po wykładzinie w przedszkolu, bo po prostu dzieciaki uwielbiają bawić się na podłodze, wierzchy jej sandałków elefanten, które spełniają rolę kapci wygladają tragicznie, za to podeszwy są idealne - jakby nigdy nie chodzone Odpowiedz Link Zgłoś
abajerek Re: Lelli Kelly 21.04.08, 20:02 moja córka była zachwycona tymi butami i dostała je od dziadka, sa śmieszne i na pewno nie warte swojej ceny, ale nie zamierzam jej ubierać ich ani do kościoła ani na imieniny, narazie ze względu na pogodę są używane w domu ale jak będzie miała ochotę iść w nich na podwórko to pójdzie i tyle, ja nie mam butów do oglądania tylko chodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
wiktorka99 Re: Lelli Kelly 21.04.08, 20:04 W bartku powiedzieli ze nie ma problemu buciki nadaja sie do reklamacji , Pani mi powiedziała, ze to juz 5 para reklamowanych bucików i wszedzie chodzi o te cekinki.To sa tensóweczki czyli do koscioła czy na imieniny do cioci ja bym ich córce nie załozyła Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Lelli Kelly 21.04.08, 20:25 Buty, które ja oglądałam to były balerinki z białego atłasu z naszywanymi cekinami i kamieniami, chociaż podeszwę miały gumową to jednak charakter był typowo wizytowo/elegancki. Odpowiedz Link Zgłoś
abajerek Re: Lelli Kelly 21.04.08, 21:01 nasze sa w kwiatki wyszywane cekinami i koralikami, typowe tenisówki ale wiem o których atlasowych chyba piszesz z takimi dużymi kolorowymi kamykami, te się córce najbardziej podobały, ale jednak dziadek inaczej zdecydował na całe szczęście... zobaczymy te nasz bo z tym ze cekiny odpadną to sie liczę Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: Lelli Kelly 22.04.08, 09:45 moguer napisała: > To jakie maja zastosowanie te buty? tylko ogladac? albo do kosciółka > i koniec? Nie do mnie to pyanie, bo 'do kosciolka' akurat nie chadzam. Z pewnoscia nie sa to _kapcie_ i nie powinny byc jako kapcie uzytkowane. Pokaz mi kapcie z cekinami i koralikami. > Buty dzieciece sa od tego zeby je uzytkowac , i czy sa do biegania, > czy do spacerków czy do przedszkola to chyba nie ma znaczenia prawda? Ma. Czy Ty w szpilkach biegasz po boisku? > U mojej córki w przedszkolu dzieci nie szoruja po wykładzinie Jasne, pewnie lewituja nad podloga. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Lelli Kelly 22.04.08, 09:56 Może nie ma wykladziny,wiec szoruja po panelach, albo moze po dywanie Odpowiedz Link Zgłoś