Dodaj do ulubionych

budowanie z cegiełek

16.05.08, 18:48
Chciałaby kupić synkowi na Dzień dziecka zestaw z cegiełkami do budowy domku. Na Allegro są zestawy Teifoc - dość drogie i inne tańsze. Nie wiem, czy jakość przekłada się na cenę. Może ktoś ma takie zabawki. Doradźcie, proszę. Oto linki:
www.allegro.pl/search.php?string=teifoc&us_id=219702&country=1
www.allegro.pl/item360262823_maly_budowniczy_zbuduj_domek_z_cegiel_i_zaprawy.html
www.allegro.pl/item358486701_domek_z_cegiel_willa_nowosc.html
Obserwuj wątek
    • izawojcik1 Re: budowanie z cegiełek 16.05.08, 23:52
      Mam pierwsze cegielki, firmy teifoc. Wg. mnie rewelacyjna zabawa ale na pewno nie dla 3-4 latka. Kupilam synowi i owszem patrzyl jak ja buduje ale samodzielnie takie male dziecko raczej niczego nie zbuduje. Ubrudzil siebie i najblizsza okolice i byl szczesliwy wiec jesli o taki efekt chodzi to zabawka ok.smile. Mysle, ze dziecko powyzej 6-7 bedzie sobie juz niezle radzic.
      Zaprawa do budowania potwornie smierdzi podczas mieszania z woda ale prawda jest , ze sie rozpuszcza , na rekach i ubraniach nie zostaly zadne slady.

Pozdrawiam
      Iza Wójcik
      • vikiart Re: budowanie z cegiełek 17.05.08, 19:02
        www.allegro.pl/item360262823_maly_budowniczy_zbuduj_domek_z_cegiel_i_zaprawy.html
        ten zestaw dostał na urodziny mój 5-latek i bardzo mu się podobało budowanie
        oczywiście z rodzicami smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka