iwcia255 25.05.08, 11:09 Moze macie jakies pomysły co kupic dla dwuletniej dziewczynki na urodziny? Maskotek ma bardzo duzo, zabawamaki edukacyjnymi fisherprice niezbyt sie zajmuje. Wózek i lalke ma. Moze macie jakies ciekawe prozpozycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaigiiemilki Re: Prezent dla dwulatki 25.05.08, 13:19 jak nie ma kuchni, to polecam; no i moim by spodobały samochody-takie duze z wywrotka; albo szczekajace pieski, ktore mozna prowadzic na smyczy; albo ksiazki z naklejkami, cos do malowania... Odpowiedz Link Zgłoś
iwcia255 Re: Prezent dla dwulatki 26.05.08, 12:40 Dzieki - kuchnia - fajny pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
kgaw Re: Prezent dla dwulatki 27.05.08, 09:35 Żelazko, odkurzacz, ciastolina, mop, tablica do pisania, lampka na stolik, jakaś zabawka ogrodowa np piłka do skakania. Odpowiedz Link Zgłoś
slodka.ola Re: Prezent dla dwulatki 27.05.08, 10:53 A może zabawa w teatr jej się spodoba. Możesz kupić jej pacynki np merlin.pl/Kukielka-Pingwinek/browse/product/206,446846.html albo merlin.pl/Kukielka-slon/browse/product/206,448494.html i urządzić wspólnie fantastyczne przedstawienie! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Prezent dla dwulatki 27.05.08, 11:12 Tablica i kreda. Farby do malowania palcami lub zwykłe, nietoksyczne. Książki, książki, książki Klocki lego. Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: Prezent dla dwulatki 27.05.08, 12:44 nie wiem jaka kwote chcesz wydac... kuchnia to fajny pomysł, ale musisz przemyslec czy w pokoju dziecka jest na nia miejsce?! osobiscie ja nie chciałabym zagracac pokoju córeczki taka zabawka i my mamy zestaw naczynek ale moja coreczka gotuje na stole stoliku pudełku... co jej podopowie wyobraznia i dobrze sie bawi wiec jakby co polecam... no i ja wogóle nie jestem fanka gotowych zabawek( polecam natomiast wszystkie plastyczne juz tu wymienione np. farby i jakis cudny do nich fartuszek (bardzo przydatna rzecz): www.allegro.pl/item369047143_fartuszek_ochronny_kotek_tra_present.html www.allegro.pl/item365432325__crocodile_fartuszek_dla_artysty_one_size_nowosc.html i swietne gry/zabawy/układanki/puzzle maxi 24 elementy/domino GRANNY lub TREFL wszystko w cenie ok 25 i wiecej złotych i bardzo cieszy moją córeczke i jest idealne dla tego wieku: www.allegro.pl/item368825991_domino_kolor_pierwsze_gry_granna_gruba_tektura_.html www.allegro.pl/item366914266_puzzle_disney_kubus_puchatek_24_el_maxi_trefl.html www.allegro.pl/item368825135_pierwsze_puzzle_malucha_granna_gruba_tektura_.html a poza tym ksiazki ksiazki ksiazki! ps. a jakbys chciała zaszalec to polecam ci klocki lego duplo... chocby taka super tube www.allegro.pl/item372553512_lego_duplo_mega_wielka_beczka_pelna_klockow_5516.html Odpowiedz Link Zgłoś