aga_sama 28.05.08, 14:31 polecacie dla półtoraroczniaka, który zabiera koleżankom wózki z lalkami? Acha i gdzie mogę kupić jakiś solidny i cichy w Warszawie? Najlepiej, żeby miał gumowane koła... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
budzik11 Re: wózek sklepowy 28.05.08, 15:35 W każdym supermarkecie dostaniesz za 2 złote Odpowiedz Link Zgłoś
luna333 Re: wózek sklepowy 28.05.08, 17:13 a nie możesz zwykłego wózka dla lalek typu parasolka? zamiast lalki miś albo inne mój synek na 2 urodziny dostał właśnie wózek dla lalek i lalkę - codziennie chodziliśmy z nim na spacer a ja tłumaczyłam tym co wytrzeszczali oczy że mój synek bawi się w tatusia wkrótce całe moje osiedle 2 latków chłopców chodziło z wózkami i lalkami - problem zabierania dziewczynkom zniknął - taką parasolkę da się złożyć i wrzucić do własnego wózka gdy dzieciowi w trakcie spaceru się znudzi a taki zakupowy klamot będziesz musiała targać w ręku (widziałam je kiedyś na bazarkach ale porzuciłam pomysł bo za dużo miejsca zajmuje) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka.kreska Re: wózek sklepowy 28.05.08, 23:15 aga u nas dzis na placu zabaw toczyly sie boje o taki wozek-przyczepke nie wiem nawet czyje to bylo ale kazdy chcial tym sie bawic takie cos do ciagniecia moja mala wygrala i bawila sie najdluzej Odpowiedz Link Zgłoś
aga_sama Re: wózek sklepowy 29.05.08, 09:43 kropka, poszukaj tego na allegro plizzz Ja znalazłam sklepowe, ale jakieś takie badziewne mi się wydają, wolę granatowego maclarena Tylko monsz się nie zgadza. A sklepowych w świecie dziecka w markach niet Odpowiedz Link Zgłoś
berciunia1 Re: wózek sklepowy 29.05.08, 09:50 też polecam normalny wózek i lalę bądź misia- mój synuś ma taki koszykowy- www.allegro.pl/item361019326_sliczne_wozki_dla_lalek_.html ma gumowe koła - jest suer, bardzo wytrzymały, solidnie wykonany i jak za taką kasę superowy- robimy furorę na osiedlu bo przeciez dlaczego chłopczyk nie miał by miec wózka i lali??? a dodatkowo mamy ten z ikea ale to już droższy i robi okropny hałas mimo gumowych kół www.rzeczydladzieci.pl/nietestowane/drewniany-wozek/ Odpowiedz Link Zgłoś
luna333 Re: wózek sklepowy 29.05.08, 15:47 tu masz wózek-taczkę www.allegro.pl/item366550379_solidna_taczka_wozek_z_dyszlem_108cm_hiszpanska.html Odpowiedz Link Zgłoś
azyli Re: wózek sklepowy 29.05.08, 11:22 Wózek dla chlopca to zabawka na sezon mniej wiecej, Moj starszy syn bawil sie wozkiem cale lato gdy mial 1,5-2 lata, a teraz odziedziczyl go brat, ktory ma 1,5 roku. Mamy zwykła parasolkę tego typu: www.allegro.pl/item371971283_wspanialy_wozek_spacerowy_dla_lalki.html Wózeczek jest w dobrym stanie, mimo ze 1,5 roczniak lubi w nim siadac Odpowiedz Link Zgłoś
luna333 Re: wózek sklepowy 29.05.08, 15:46 moje dziecko miało dokładnie tego samego rodzaju - najprostszą parasolkę i szmacianą lalkę z gupową głową i rączkami/ bawił siętym rok - męża nie musiałam przekonywać bo w końcu mężczyźni też wychodzą z dziećmi na spacery i pchajądorosłe wózki - dlaczego więć chłopiec obserwójąc takie męsie zajęcie jak opieka nad własnym dzieckiem nie miałby się indetyfikować z własnym tatą/ mąż przyjął argument - dla 1/5 - 2 latka nie ma znaczenia płeć zabawki/ obecnie mój 3 latek uwielbia kuchnie, filiżanki, tależyki, pieczenie ciasteczek w piekarniku - w przedszkolu nic tak go nie przyciąga jak wypasiona zabawkowa kuchenka/ w obecnych czasach kobiety kierująautobusami a ojcowie zostają na wychowawczym - no więc dlaczego mały chłopczyk nie możę się bawić zabawką o jakiej marzy Odpowiedz Link Zgłoś
luna333 Re: wózek sklepowy 29.05.08, 15:50 errata - obserwują hihi głowa lali gumowa, talerzyki i sory za błędy -zawsze jak szybko piszę to byki robię Odpowiedz Link Zgłoś