Dodaj do ulubionych

wózek sklepowy

28.05.08, 14:31
polecacie dla półtoraroczniaka, który zabiera koleżankom wózki z lalkami?
Acha i gdzie mogę kupić jakiś solidny i cichy w Warszawie? Najlepiej, żeby
miał gumowane koła...
Obserwuj wątek
    • budzik11 Re: wózek sklepowy 28.05.08, 15:35
      W każdym supermarkecie dostaniesz za 2 złote wink
      • aga_sama Re: wózek sklepowy 28.05.08, 15:58
        he he za duży smile
        • luna333 Re: wózek sklepowy 28.05.08, 17:13
          a nie możesz zwykłego wózka dla lalek typu parasolka? zamiast lalki miś albo inne smile mój synek na 2 urodziny dostał właśnie wózek dla lalek i lalkę - codziennie chodziliśmy z nim na spacer a ja tłumaczyłam tym co wytrzeszczali oczy że mój synek bawi się w tatusia smile wkrótce całe moje osiedle 2 latków chłopców chodziło z wózkami i lalkami - problem zabierania dziewczynkom zniknął - taką parasolkę da się złożyć i wrzucić do własnego wózka gdy dzieciowi w trakcie spaceru się znudzi a taki zakupowy klamot będziesz musiała targać w ręku (widziałam je kiedyś na bazarkach ale porzuciłam pomysł bo za dużo miejsca zajmuje)
        • kropka.kreska Re: wózek sklepowy 28.05.08, 23:15
          aga
          u nas dzis na placu zabaw toczyly sie boje o taki wozek-przyczepke tongue_out
          nie wiem nawet czyje to bylo ale kazdy chcial tym sie bawic
          takie cos do ciagniecia

moja mala wygrala i bawila sie najdluzej big_grin
          • aga_sama Re: wózek sklepowy 29.05.08, 09:43
            kropka, poszukaj tego na allegro plizzz

Ja znalazłam sklepowe, ale jakieś takie badziewne mi się wydają, wolę
            granatowego maclarena smile
            Tylko monsz się nie zgadza.
            A sklepowych w świecie dziecka w markach niet
            • berciunia1 Re: wózek sklepowy 29.05.08, 09:50
              też polecam normalny wózek i lalę bądź misia- mój synuś ma taki koszykowy-
              www.allegro.pl/item361019326_sliczne_wozki_dla_lalek_.html ma gumowe koła
              - jest suer, bardzo wytrzymały, solidnie wykonany i jak za taką kasę superowy-
              robimy furorę na osiedlu bo przeciez dlaczego chłopczyk nie miał by miec wózka i
              lali??? a dodatkowo mamy ten z ikea ale to już droższy i robi okropny hałas
              mimo gumowych kół www.rzeczydladzieci.pl/nietestowane/drewniany-wozek/
            • luna333 Re: wózek sklepowy 29.05.08, 15:47
              tu masz wózek-taczkę www.allegro.pl/item366550379_solidna_taczka_wozek_z_dyszlem_108cm_hiszpanska.html
          • azyli Re: wózek sklepowy 29.05.08, 11:22
            Wózek dla chlopca to zabawka na sezon mniej wiecej, Moj starszy syn bawil sie
            wozkiem cale lato gdy mial 1,5-2 lata, a teraz odziedziczyl go brat, ktory ma
            1,5 roku. Mamy zwykła parasolkę tego typu:
            www.allegro.pl/item371971283_wspanialy_wozek_spacerowy_dla_lalki.html
            Wózeczek jest w dobrym stanie, mimo ze 1,5 roczniak lubi w nim siadac smile
            • luna333 Re: wózek sklepowy 29.05.08, 15:46
              moje dziecko miało dokładnie tego samego rodzaju - najprostszą parasolkę i szmacianą lalkę z gupową głową i rączkami/ bawił siętym rok - męża nie musiałam przekonywać bo w końcu mężczyźni też wychodzą z dziećmi na spacery i pchajądorosłe wózki - dlaczego więć chłopiec obserwójąc takie męsie zajęcie jak opieka nad własnym dzieckiem nie miałby się indetyfikować z własnym tatą/ mąż przyjął argument - dla 1/5 - 2 latka nie ma znaczenia płeć zabawki/ obecnie mój 3 latek uwielbia kuchnie, filiżanki, tależyki, pieczenie ciasteczek w piekarniku - w przedszkolu nic tak go nie przyciąga jak wypasiona zabawkowa kuchenka/ w obecnych czasach kobiety kierująautobusami a ojcowie zostają na wychowawczym - no więc dlaczego mały chłopczyk nie możę się bawić zabawką o jakiej marzy
              • luna333 Re: wózek sklepowy 29.05.08, 15:50
                errata - obserwują hihi głowa lali gumowa, talerzyki i sory za błędy -zawsze jak szybko piszę to byki robię smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka