moyyra 07.06.08, 23:00 Witam, przymierzamy się do zakupu kołyskinakółkach, czy sprawdził sie ten zakup u was ? dodam, ze łóżeczko to kompletny niewypał w przypadku pierwszaka aa...czy te małe kólka sa w miarę elastyczne do poślizgu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mon-ya Re: Kołyska na kółkach 09.06.08, 15:01 Nie wiem, czy o taka Ci chodzi, ale my mielismy kolyske Glucka. Synek spal w niej przez 7 mies, bo potem zaczal wstawac. Byla super. Sa jeszcze lozeczka-kolyski Klupsia (np. Radek VII), tez taka mamy, ale jest okropna. Bujanie skrzypialo (juz dawno nie uzywamy), deseczki pod materacem sie lamia, tak samo jak rama lozka (zwiazana drutem, bo poszla po zywym drewnie), a farba (taek) jest zdarta w tych miejscach, ktore maly najczesciej dotyka. Porazka, nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
ixi22 Re: Kołyska na kółkach 12.06.08, 09:52 Ja też miałam Gluka - super sprawa, można wozić za sobą np. do salonu jak tam akurat siedzisz i t.p. Moje dziecko nie lubiło akurat funkcji bujania. Starczyła do ok 7 m-cy, później bez problemu ją sprzedałam. Odpowiedz Link Zgłoś
lenona1 Re: Kołyska na kółkach 12.06.08, 14:18 Witam- u mnie sprawdziła się super- wszędzie zabierałam małą ze sobą- mialam taki piekny wiklinowy na kułkach. W użytku była ok.8 miesięcy- ale moja mała pózno zaczeła siadać. Obecnie chętnie odsprzedam. Jestem z Warszawy. Jesli jesteś zainteresowana napisz @ anna.gluszkiewicz@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lenona1 Re: Kołyska na kółkach 12.06.08, 14:19 na kółkach drewnianych dużych ze zmienną poscielą- beżowa i niebieską- w stanie bardzo dobrym. Odpowiedz Link Zgłoś