paindepice 27.04.04, 23:42 to co było, trwa cały czas, to co będzie, już istnieje tak tylko... =) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: az Re: tak tylko IP: *.magtel.net.pl 28.04.04, 01:11 > to co było, trwa cały czas, to co będzie, już istnieje Czyli wszystko jest. A dostępne choć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: tak tylko IP: *.magtel.net.pl 28.04.04, 02:37 > na zdjęciach... Ktoś sfotografował CZAS? Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: tak tylko 28.04.04, 02:39 nie, zdarzenia (czas jest cały czas, trwa, czyli - jakby go nie było ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: tak tylko IP: *.magtel.net.pl 28.04.04, 02:42 > nie, zdarzenia Zdarzenia się zdarzyły. Pozostaje jeszcze wprowadzające "co będzie". Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: tak tylko 28.04.04, 02:46 > Pozostaje jeszcze wprowadzające "co będzie". własnie na zdjęciach doskonale widać "co będzie" mimo, że nie zostało to uchwycone. Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna niektórzy reż. próbowali 28.04.04, 09:25 Kaige, Lee, Wenders, Jarmusch, Herzog, Erice, Kaurismaki.. Mądra jestem - na ściance mam ulotkę :) "10 minut później. Trąbka". Niebawem "Wiolonczela".. O. I "Dym". Fotografowanie czasu to "zdejmowanie" obrazu drzewa zmieniającego się w czasie, co nie? Na przykład... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: tak tylko IP: *.adsl.navix.net 28.04.04, 02:33 po hamerykansku to sie nazywa ETERNAL NOW. czas jest potworna iluzja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: tak tylko IP: *.magtel.net.pl 28.04.04, 02:36 > po hamerykansku to sie nazywa ETERNAL NOW. czas jest potworna iluzja. Pas. Ledwo łapię 4 wymiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: tak tylko IP: *.adsl.navix.net 28.04.04, 02:41 az, twoj punkt widzenia, sam fakt, ze spogladasz na ten trzeci wymiar, jest dowodem na to, ze obserwator w tobie jest obserwatorem z 4=tego wymiaru. ogladalnosc 3-ciego wymiaru moze sie odbywac tylko z wymiaru 4-tego. chcesz wiedziec, jak wyglada 5-ty ? Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: tak tylko IP: *.magtel.net.pl 28.04.04, 02:45 Toć liniak widzi 1 wymiar, a płaszczak widzi 2 wymiary. Nie widzą wyższych. > chcesz wiedziec, jak wyglada 5-ty ? Mogę prosić o nr 7? Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: tak tylko 28.04.04, 02:48 A tak po prawdzie to po co wam te numery? żeby się lepiej czuć z "usystematyzowaną" rzeczywistością? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: tak tylko IP: *.magtel.net.pl 28.04.04, 02:52 > A tak po prawdzie to po co wam te numery? żeby się lepiej czuć > z "usystematyzowaną" rzeczywistością? Wam?! Nie składałem zapotrzebowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: tak tylko IP: *.adsl.navix.net 28.04.04, 02:49 ok, sluchaj uwaznie: musialbys widziec siebie, patrzacego na siebie i tego z kolei patrzacego na siebie OD TYLU. sproboj sobie wyobrazic malarza malujacego malarza, malujacego malarza, malujacego malarza itp ... jak daleko mozesz dojsc ? Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: tak tylko IP: *.magtel.net.pl 28.04.04, 02:50 > jak daleko mozesz > dojsc ? Kurde, ściana blisko. Ale wizję kupuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: tak tylko IP: *.adsl.navix.net 28.04.04, 02:54 rachunek wysylam jutro , hihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: tak tylko IP: *.magtel.net.pl 28.04.04, 02:55 > rachunek wysylam jutro , hihihihihi Aaaaaaaaaa............ To niech już będzie nr 5. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: tak tylko IP: *.adsl.navix.net 28.04.04, 02:59 z szerokim szpicem piateczka ? koszty przesylki pokrywa ... luty, hihihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: tak tylko IP: *.dialup.mindspring.com 28.04.04, 02:55 Gość portalu: Imagine napisał(a): > rachunek wysylam jutro , hihihihihi Rachunek sumienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: tak tylko IP: *.adsl.navix.net 28.04.04, 02:58 moje sumienie nie znalazlo jeszcze swego sita i wpadlo gdzies w czarna dziure. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: tak tylko IP: *.dialup.mindspring.com 28.04.04, 03:01 Z tego wniosek -nie masz sumienia. Moge pozyczyc Ci moje, lekko zuzyte. Odpowiedz Link Zgłoś
paindepice Re: tak tylko 28.04.04, 15:09 sumienie? tak chyba tez nic nie przemija.. Odpowiedz Link Zgłoś