askettering 11.06.08, 14:14 zwonilam dzis do nexta na infolinie i pani podala ta date. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiak21 Re: 19 lipiec letnia wyprzedaz w nexcie 13.06.08, 20:48 )) już się cieszę Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: 19 lipiec letnia wyprzedaz w nexcie 14.06.08, 08:18 Mam trochę naiwne pytanie. Znajoma zamawia zawsze Next przez net, ale odbiera w sklepie, jeśli zamówi wcześniej, ale odbiór w sklepie nastąpi wtedy, kiedy będą już wyprzedaże, to zapłaci cenę pełną, czy wyprzedażową? Odpowiedz Link Zgłoś
askettering do pia 14.06.08, 13:50 cena ubranek zalezy od dnia w ktorym sa one zamawiane jeesli zamowienie zostanie zlozone w dzien wyprzedazy to cena bedzie wyprzedazowa w kazdym innym wypadku ubranka beda kosztowac100% Odpowiedz Link Zgłoś
mikita10 Re: do pia 16.06.08, 10:38 a ja się tak bardzo nie cieszę, bo ostatnio zamawiałam rzeczy i większość z tego co chciałam juz była wyprzedana Odpowiedz Link Zgłoś
busy_bee Re: do mikita10 16.06.08, 13:08 mikita10 napisała: > a ja się tak bardzo nie cieszę, bo ostatnio zamawiałam rzeczy i > większość z tego co chciałam juz była wyprzedana No niestety, teraz to juz koncowka kolekcji(( Dlatego nie warto sie nastawiac na wyprzedaze w NEXT, bo z tego co zauwazylam to najwiecej zawsze zostaje rzeczy dla maluszkow i nastolatkow. Jak cos sie podoba to najlepiej kupic/zamowic zaraz po ukazaniu sie kolekcji, bo pod koniec rozmiarowka jest juz mocno przebrana. Odpowiedz Link Zgłoś
camille1 Re: do mikita10 16.06.08, 14:13 Dziewczyny, Wy zamawiacie w NEXT w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: do mikita10 16.06.08, 14:53 dokladnie tak pierwsze ciuszki zamawialam w kwietniu i juz wtedy nie bylo wiele rzeczy teraz chcialam cos jeszcze i niestety - "sold out" (zwlaszcza lniane koszule, tiszerty...) Odpowiedz Link Zgłoś
babajaga-only Re: 19 lipiec letnia wyprzedaz w nexcie 16.06.08, 22:38 Ja dzisiaj wróciłam z Lincoln i tam w NEXT wielkie pustki- z fajnych ciuszków zostały pojedyńcze sztuki ale trudno trafić z rozmiarem- zazwyczaj są te najmniejsze. Zostało duzo ubranek tych z dwu, trzy packow i chyba cała kolekcja ta w śliwkowym kolorze. Pocieszyło mnie jedynie to,że wywiesili kilka ciuszków chyba juz z nowej kolekcji/ w katalogu ich jeszcze nie ma- długie rękawki i spodnie/no i tym "otarłam łzy" )) Odpowiedz Link Zgłoś
kurova Re: 19 lipiec letnia wyprzedaz w nexcie 18.06.08, 22:44 A ja mam pytanie o dziewczyny, które zajmują się sprowadzaniem ciuszków Nexta. Był kiedyś taki wątek, ale wtedy uznano go za reklamę i gdzieś go mieli przenieść. Bardzo się cieszę na zbliżającą się wyprzedaż i byłabym Wam wdzięczna jakbyście znalazły ten wątek lub podały mi namiary na takie pośredniczki. Zrobiłam już kiedyś zakupy dzięki busy_bee, ale teraz nie odpowiada na moje maile. Dzięki z góry. Odpowiedz Link Zgłoś