Dodaj do ulubionych

Jaki trójkołowiec

21.09.03, 20:02
Widziałam ostanio bardzo fajny (tak mi się wydaje) trójkołowiec na dużych
kołach Maxi Cosi. Słyszałam też wiele dobrych opinii nt. Bebecar. Proszę
podzielcie się swoimi uwagami, jaki wózek z trójkołowców polecacie - zależy
mi także na łatwym pokonywaniu przeszkód terenowych.
Czekam na pomoc

Obserwuj wątek
    • mlula Re: Jaki trójkołowiec 21.09.03, 21:23
      Ja mam trójkołowca Bebe Confort Everest i jesteśmy z niego bardzo zadowoleni,
      szczególnie mój wysoki mąż, któremu super prowadzi się ten wózek, ze względu na
      bardzo ergonomiczną rączkę. Koła duże pompowane, możliwość dokupienia śpiworka
      na zimę, duży wybór kolorów. Wózek ten się bardzo lekko prowadzi, ponieważ koła
      są na łożyskach, do tego wózek ten ma amortyzatory. Byliśmy z nim już nad
      morzem (plaża) i na terenach o dużych wzniesieniach. Mój mały jeździ w nim od
      czasu, gdy skończył 6 miesięcy w zwykłej spacerówce nie mógł już wyleżeć.
      Podrawiam. MAMAKUBY
      • joana123 Re: Jaki trójkołowiec 21.09.03, 23:45
        Witaj,ja mam ABC DESIGN,też ma regulowaną wysokośc raczki. pompowane koła i
        dodatkowo(bebeconfort chyba tego nie ma)regulowany podnóżek-co dla mnie mialo
        duze znaczenie,bo jak mała śpi to nóżki jaj nie zwisają.Oparcie składa sie na
        płasko.Poprzednio miałam Inglesine max,(sprzedałam po 4 miesiacach uzytkowania-
        moim zdaniem bubel)ale komfort jazdy jest nieporównywalny.Polecam 3 kółka-Joanna
      • klumeczek Re: Jaki trójkołowiec 24.09.03, 10:50
        Dzięki za radę. Dziewczyny powiedzcie coś o cenach. Rozumiem, że tapicerkę
        można prać bez problemu.
    • joana123 Re: Jaki trójkołowiec 24.09.03, 15:49
      Witam,ja mojego ABC zaplaciłam 700zł,a Bebeconfort kosztuje ok.1000,pozdrawiam-
      Joanna
      • mlula Re: Jaki trójkołowiec 25.09.03, 09:53
        Bebe Confort jest trochę droższy, bo kosztuje ok. 1168 zł, nie wiem ile w
        sklepie firmowym w Poznaniu. Wiem, że prowadzą sprzedaż wysyłkową, ich strona
        www to www.oster.com.pl pozdrowionka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka