primka 18.06.08, 16:00 Dziś dostałam smsa, ze Kapp Ahl w Klifie w Warszawie będzie zlikwidowany i jest totalna wyprzedaż. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olaj Re: Kapp Ahl w Klifie - likwidacja i wyprzedaż 18.06.08, 21:36 A kolejka do kasy była na godzinę- dwie stania - w życiu nie widziałam takiego tłumu w sklepie, do wieczora pewnie wszystko z wieszaków ściągnięto, bo koło 1-2 były nędzne resztki na wieszakach. SZOK Stwierdziłam, że mój ccas jest bardziej cenny, tym bardziej, że akurat byłm przejazdem z dostawą do innego sklepu Pozdr Ola Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: Kapp Ahl w Klifie - likwidacja i wyprzedaż 18.06.08, 22:02 tez bylam w sklepie przez chwile weszlam i wyszlam kolejka do kasy nie miala konca.... _______ pozdr., patyk+2 Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Kapp Ahl w Klifie - likwidacja i wyprzedaż 18.06.08, 22:15 A ceny jakie? Pewnie atrakcyjne jeśli tyle ludu się zwaliło, choć to moze kombinacja słów wyprzedaż i likwidacja zrobiły swoje Odpowiedz Link Zgłoś
olaj Re: Kapp Ahl w Klifie - likwidacja i wyprzedaż 18.06.08, 22:20 Owszem, niezłe generalnie większość ciuchów była za 49,90 - do tej pory za stówkę i więcej (dla dorosłych), ale już naprawdę niewiele tego było, a S - prawie nic dziecięce - np szorty kąpielowe ze Spidermanem na 122cm za 59,90 na 9,90, sukienki bawełniane dla dziewczynek z 49,90 i 39,90 na 15. Ola Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Kapp Ahl w Klifie - likwidacja i wyprzedaż 18.06.08, 22:24 No nic, pozostaje mi czekać do finalnej wyprzedaży we Wrocku, aby kupić w takich cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
so-cold dziki tlum 19.06.08, 14:12 zajrzalam tam wczoraj ok.19 ale nawet nie weszlam do srodka, tlum ludzi, gigantyczne kolejki do kasy i juz prawie nic na wieszakach Odpowiedz Link Zgłoś
14kj Re: dziki tlum 19.06.08, 20:39 Bo prawie wszystko przewieziono do innych sklepów. Część ubrani bez obniżki. Same sprzedawczynie dziwiły się po co ludzie tak się rzucają na resztki które zostały, ponieważ uznano, ze jest to towar mało chodliwy. Ceny wysokie(znaczne przeceny tylko na pojedyncze sztuki). Niedawno w Arkadii kupiłam sobie sweter za 9,99zł, a tam proszę ten sam za 49,99, to samo z tuniką kupioną za 19zł, a w Klifie za 29zł. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Kapp Ahl w Klifie - likwidacja i wyprzedaż 19.06.08, 22:55 W środe byłam kolo 13 - dziki tłum. dziś wieczorem, ludzi mniej, rzeczy bardzo przebrane, przecenione wymiesznae z tymi w normalnych cenach. Nakupiłam legginsów capri dla siebie i cóeczki po 9,90. Też dwupaki rajstopek cienkich i trzepaki skarpetek. Możecie sobie odpuścic. pozd. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
ap77 Re: Kapp Ahl w Klifie - likwidacja i wyprzedaż 23.06.08, 15:36 bylam wczoraj-ostatniego dnia wyprzedazy. Polowa sklepu juz byla odgrodzona, na wieszakach jakies maksymalne resztki, ale za...5 i 9,9zl. Troche sie obkupilam: gora od stanika za 9,9; skaropetki dla nas jak i dla mego po 5zl (dwupak), dla siebie kupe bluzeczek za 9,9, spineczki za 2zl, koszule Polo Sport za 9,9 (ale rozowa i maz nie chce nosic i rybaczki dla niego za 49zl. Zaluje, ze nei poslzma od razu po smsie Czy byl duzy wybor bielizny? Lubie ich staniki. Ps. Ciekawe co bedzie na miejscu tego sklepu? Odpowiedz Link Zgłoś