anja74 27.09.03, 10:00 Czy mogę gdzieś kupić kółka do wózka firmy Polak z Częstochowy?Ania z Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-laury Re: Kółka do wózka 30.09.03, 12:07 praktycznie wszystkie kolka w polskich wozkach sa tej samej firmy. musisz poszukac np w panoramie firm w intenecie tam reklamuje sie ich producent. a jak nie to napisz na demicoster@interia.pl i moge ci wyslac komplet pompowanych Odpowiedz Link Zgłoś
momt Re: Kółka do wózka 03.10.03, 22:08 Czy udało Ci się zdobyć kółka??? Sama się zastanawiam nad tym, czy moznaby do wózka Polak KID na kołach piankowych dokupić kółka pompowane i czy wózek funkcjonowałby po takiej przeróbce dobrze? Dzięki za odpowiedź pozdrawiam monika Odpowiedz Link Zgłoś
anja74 Re: Kółka do wózka 04.10.03, 20:14 Cześć dziewczyny. Dostałam kółka pompowane z wózka głębokiego produkcji krajowej. Jeszcze nie są zamątowane bo męża brak (praca). Zapewniono mnie, że będą pasować.Jak zamontujemy to się odezwe. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
momt Re: Kółka do wózka 04.10.03, 22:36 Czekam na info, czy wszystko dobrze funkcjonuje i gdzie zdobyłaś kółka. Dziękpozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anja74 Re: Kółka do wózka 18.10.03, 16:12 Przepraszam, że tak póżno odpisuję.Kółka dała mi sąsiadka od swojego wózka i niestety nie pasują.Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś