asinek68 16.07.08, 15:27 Doradźcie dziewczyny Chcę kupić lekką parasolkę, żeby rozkładało się siedzenie do spania i kosz na zakupy był do czegoś przydatny. Myśleliśmy o Peg Perego Pliko3 ale Chicco jest tańsza i lżejsza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asinek68 Re: Spacer. CHICCO Multiway - polecacie ? Czy inn 16.07.08, 15:27 acha i pałąk musi mieć ! Odpowiedz Link Zgłoś
mama.macka Re: Spacer. CHICCO Multiway - polecacie ? Czy inn 16.07.08, 15:52 multiway będzie super- my mieliśmy poprzednika ct 04 i byłam baaaardzo zadowolona) nam akurat pałąk nie był potrzebny- tylko ograniczał ruchy dziecka i przy każdym składaniu wózka trzeba go odpinac - a że my czesto jeździmy autem to to odpinanie było makabrą dodam z mały jeszcze sam nie siedział jak przesiadł się do ct 04 i jakoś brak pałąka nie przeszkadzał. W każdym razie polecam chicco. fajny też jest enjoy i ma pałąk Odpowiedz Link Zgłoś
asinek68 Re: Spacer. CHICCO Multiway - polecacie ? Czy inn 16.07.08, 16:08 u nas pałąk jest po to by Księżniczka sobie rączki opierała Ona tak lubi siedzieć. A Enjoy też się składa jak parasolka ? Odpowiedz Link Zgłoś
mama.macka Re: Spacer. CHICCO Multiway - polecacie ? Czy inn 17.07.08, 12:50 tak enjoy składa się jak parasolka, jest najlejszy bo tylko 7,5 kg! i sam stoi po złożeniu, jest o wiele krótszy iż c04 czy multiway- jepeij upchać go w aucie. miałam ct 01 i one podobnie po złożeniu wyglądają - sa naprawdę niewielkie- przy czym siedzisko jest fajne duże,wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.macka link 17.07.08, 12:54 www.allegro.pl/item401517749_chicco_wozek_spacerowy_enjoy_akcesoria_gwar_24msc.html Odpowiedz Link Zgłoś
asinek68 Re: link 17.07.08, 14:41 Dziękuję Chyba weźmiemy któryś z tych 2-ch Chicco. Mają wszystko co trzeba no i cena ok. Patrzyłam jeszcze na Maclareny i Jane ale cena wysoka Może ktoś jeszcze się odezwie... Odpowiedz Link Zgłoś
penellopa zooper hula 17.07.08, 15:27 Ja właśnie kupiłam dwa dni temu. Siedzenie rozkładane, wentylacja w budzie, wysuwane rączki, skrętne wygodne kółka, dobra tapicerka, lekki - 7 kg. Kosz w porządku, ale nie jak w ciężarówce POlecam naprawdę. No i cena ok. 500 zł. Jest świetna! allegro.pl/item399652283_wozek_spacerowy_zooper_hula_7_7_kg_2008_wys_0zl.html Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra8500 Re: Spacer. CHICCO Multiway - polecacie ? Czy inn 17.07.08, 20:16 nie polecam chicco, my mamy enjoy i sie rozwalila w dwoch miejscach, kosz sie porwal( jest do kitu) , jedna rączka jest wyzej od drugiej, cos sie tam przestawilo i juz tak zostalo, zreszta wkurzajace jest to ze te rączki "lataja", rzwali sie tez material na podnózku i caly czas sie zsuwa, w ogole go teraz nie uwywamy bo mnie tylko wkurza, mamy graco jest świetny ale ciezki. tez mialam dylemat czy chicoo czy peg perego, podobnie ze wzgledu na cene wzielam chicco ale teraz wzielabym peg perego, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gpogorzelski Re: Spacer. CHICCO Multiway - polecacie ? Czy inn 17.07.08, 20:34 A nam się podoba Twist Zooper... Wygląda solidnie esklep.babyfant.pl/index.php?main_page=product_info&products_id=1269 Chyba zakupimy. Miał ktoś ten wózeczek??? Odpowiedz Link Zgłoś
mateolka Re: Spacer. CHICCO Multiway - polecacie ? Czy inn 18.07.08, 13:04 kupilam Peg Perego PlicoP3. Tez mialam dylemat czy Chicco czy Peg Perego (ze wzgledu na cene). Zrobilam wywiad gdzie sie tylko dalo. Wypytywalam mamy , ktore chodzily z takimi wozkami na spacerze . O Chicco dowiedzialam sie bardzo duzo zlego odnosnie kolek (podobno bardzo wadliwe). Nie znalazlam osoby , ktora by zle sie wypowiedziala o Peg Perego. No i narazie jestem zadowolona, wozek wart tej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
edzia.79 Re: Spacer. CHICCO Multiway - polecacie ? Czy inn 18.07.08, 14:16 teraz jezdze ingleina trip dla roczniaka,jestem z niej bardzo zadowolona i nie spotkalam sie ze zlymi opiniami o tym wozku. na zime przesiadziemy sie do peg perego a od wiosny zostaje na stale przy inglesinie,jakos nie moge wyobrazic sobie starszego dziecko jezdzacego w pliko. oba wozki sa super,tylko kazdy dla innej kategorii wiekowej. Odpowiedz Link Zgłoś
asinek68 Re: Spacer. CHICCO Multiway - polecacie ? Czy inn 18.07.08, 14:57 My się wahamy również ze względu na wiek córki - ma 2 latka i 5 m- cy. Na codzień nie śpi w wózku, są to sytuacje sporadyczne, śpi w nim przez 2 tygodnie wakacji. Więc byłby to wózek na teraz i na przyszłe wakacje. Później nie wiem czy ponad 3 letnie dziecko musi mieć extra wózek czy raczej jakąś tańszą parasolkę w razie dłuższego spaceru. Odpowiedz Link Zgłoś
edzia.79 Re: asinek 18.07.08, 17:03 skoro twoja corka to juz prawie przedszkolak i bardzo zalezy ci na wozku (moj synek w tym wieku od dawna chodzil na nozkach) to kup przewozowa parasole za male pieniadze. zadne peg perego bo to wozek dla malucha. jesli zalezy ci na komforcie to moze maclaren quest lub volo?? Odpowiedz Link Zgłoś
asinek68 Re: asinek 18.07.08, 17:24 Edzia - moja córka już od dawna też chodzi na nóżkach )) Mamy teraz Emmaljungę Cerox i dokąd Ola więcej jeździła niż chodziła to był dla niej super wygodny wózek. Ale teraz ponieważ więcej chce chodzić to potrzebna mi lekka parasolka, bo Emmaljunga to jednak duży i ciężki wózek no i zajmuje cały bagażnik. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.macka Re: asinek 18.07.08, 18:09 to może chicco london? albo ct 05 - mam tego drugiego dla 3 latka który wazy 18 kg. mam też chicco caddy- na szybkie wypady. Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: asinek 19.07.08, 09:02 Kup Maclarena Questa, to naprawde super wózek, fajny jest też Jane Sonic. Odpowiedz Link Zgłoś