Dodaj do ulubionych

amerykanskie foteliki samochodowe

02.10.03, 10:44
czesc dziewczyny,
zastanawiam sie nad kupnem fotelika samochodowego 3 w 1 firmy cosco (od
urodzenia do 36 kg). Czy ktoras z Was jest w posiadaniu tego typu fotelika,
a moze cos slyszalyscie na ich temat? Zastanawiam sie czy taki fotelik ma
wymagane w Europie certyfikaty bezpieczenstwa.
Z gory dziekuje za jakas informacje
Aneta
Obserwuj wątek
    • dosiamamafilipa Re: amerykanskie foteliki samochodowe 02.10.03, 14:46
      wejdz sobie na forum swiatowe i zaptaj dziewczyny z tamtad ostatnio byla jakas
      afera z tymi fotelikami ze sie nie nadaja czytalam na forum imagine.pl rodzice
      na swiecie
      • edytek1 Re: amerykanskie foteliki samochodowe 02.10.03, 18:36
        Nie znam tych fotelików, ale jestem zdania, że fotelik na 10 lat ( 36 kg waży
        10 latek )to przesada. Co roku jest coś nowego fotele są udoskonalane a co za
        tym idzie lepsze i bardziej bezpieczne. Fotelik sprzed 10 lat po moim
        chrześniaku to rumpel teraz za uczciwe pieniądze można kupic dużo lepszy (
        konstukcyjnie). Nie mówiąć o estetyce ( wyblakły, zniczszony, choć używazny
        zaledwie 3 lata). Polecam 2 foteliki. Może wyjedzie troszkę drożej, ale za to
        to zakupy rozłoże w czasie. A może pierwsy uda Ci się sprzedać. To na co się
        zdecydujesz o twoja sprawa, ale jak coś jest do wsystkiego tzn. jest do niczego.
    • agat24 Re: amerykanskie foteliki samochodowe 02.10.03, 21:31
      Ja mam fotelik firmy Evenflo, przedzial wagowy 0-9kg, moim zdaniem jest super!!
      Jesli nie szuka sie fotelika ktory montuje sie bezposrednio na stelarz wozka
      to on bije na glowe chicco i graco!
      Ma baze do montowania w samochodzie i kilka dodatkow nie robionych w innych
      fotelikach,
      Jest tylko jeden problem - nie moge go sprzedac, ludzie boja sie fotelikow
      innej firmy niz graco, chicco, maxi-cosi, choc ten jest tak samo fajny- a moze
      i leprzy!!
      Dziewczyna piszaca przedemna ma racje, zreszta zawsze sie mowi jak cos jest do
      wszytskiego to jest do niczegowink
      Ps- fotelik sprzedaje- jak ktos jest chetny niech pisze- agnieszkagruca@wp.pl
      • famousamous Re: amerykanskie foteliki samochodowe 03.10.03, 10:25
        Zapomnialam dodac ze pytanie skierowane jest do Agat24.
        Z gory dziekuje Ci za odpowiedz
        Aneta
    • famousamous Re: amerykanskie foteliki samochodowe 03.10.03, 10:24
      Dziekuje Wam wszystkim za opinie. podaruje sobie zakup jednego fotelika do
      wszystkiego.
      Wlasnie zastanawiam sie nad kupnem fotelika evenflo od 0-9, tylko ze moj Maks
      wazy juz prawie 7 kg i nie wiem czy to ma sens. Myslalam zeby go sprzedac w
      Polsce gdy Maly wyrosnie, ale widze ze to nie bedzie takie proste. Zawsze moge
      go zostawic z mysla o drugim dziecku.
      A tak przy okazji, jak dlugo Maks jeszcze w nim pojezdzi jesli teraz juz tyle
      wazy?
      Jeszcze raz dziekuje
      Aneta
    • agat24 Re: amerykanskie foteliki samochodowe 04.10.03, 19:32
      Witajsmile
      Nie wiem ile miesiecy ma Twoj synek, jesli zalicza sie do duzych dzieci to
      pewno skonczy jazde przed rokiem, jesli ze srednich to do roczku spokojnie
      pojezdzi.
      Ja zdecydowanie polecam ten fotelik!!
      Jesli masz jeszcze jakies pytania pisz na priv- agnieszkagruca@wp.pl lub gg
      756495
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka