akinom.3 08.08.08, 11:54 Jakie sa ceny w next w w-wie, porównywalne do next on-line czy do cen z allegro? Jest cos jeszcze z letniej kolekcji, czy tylko jest zimowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akinom.3 Re: Next-jakie są ceny w Warszawia? 11.08.08, 11:47 Naprawde nikt nie wie? Chodzi o ceny w porównaniu z next-on line. Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Re: Next-jakie są ceny w Warszawia? 11.08.08, 11:57 Ceny są wyższe - z rzeczy, które kupowałam to ok. 50%. Odpowiedz Link Zgłoś
adellka.2 Re: Next-jakie są ceny w Warszawia? 11.08.08, 12:47 Byłam ok 2 tygodni temu w NEXT w W-wie i nadal widniała tylko kolekcja letnia , Pani powiedziała że nowa jesienno-zimowa będzie w połowie sierpnia więc musze się tam wybrać i zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: Next-jakie są ceny w Warszawia? 11.08.08, 13:33 A jest jakaś polska internetowa next, jeśli tak proszę podać. Odpowiedz Link Zgłoś
akinom.3 Re: Next-jakie są ceny w Warszawia? 11.08.08, 14:05 Z tego co wiem to nie ma. Ja korzystam z www.next.co.uk/ Odpowiedz Link Zgłoś
malenka07 Re: Next-jakie są ceny w Warszawia? 12.08.08, 17:03 Ja podpytam przy okazji o zakupy internetowe na www.next.co.uk: - jak długo czeka się na przesyłkę? - płatność przelewem? w jakiej walucie? - ile kosztuje przesyłka? Ceny wydają mi się niższe niż na allegro... Odpowiedz Link Zgłoś
tobisia jest różnica 13.08.08, 09:04 zamawiałam ostatnio w Anglii trochę rzeczy i wyszło dużo taniej. Przykładowo bluzeczka z małpkką + skarpetki 7 funtów - na allegro 61 zł, co przy kursie ok. 4zł/ funt daje sporą różnicę. Niestety next nie ma wysyłki do Polski, w sklepie w Warszawie jest drożej niż w UK, ale taniej niż na allegro. Trzeba tylko znaleźć kogoś kto te rzeczy fizycznie przywiezie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
malenka07 Re: jest różnica 14.08.08, 17:29 Poważnie w sklepie w Złotych Tarasach jest taniej niż na Allegro? Nie byłam tam, ale tego się nie spodziewałam... Odpowiedz Link Zgłoś