kamapyp 21.08.08, 10:42 czy są już w sklepach jesienne ecco? interesuje mnie Wrocław. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: jesienne ECCO 21.08.08, 10:55 W sklepach Ecco nie byłam, ale w Zdrowej Stópce pojawiły się jesienne Superfity i Naturino, Ecco chyba też. W najblizszych dniach przyjdzie reszta firm, zimówki będą w październiku. Teraz na wyprzedaży -50% są modele stare modele przejściówek, warto, bo Ecco kosztują ok 80-90 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
kamapyp Re: jesienne ECCO 21.08.08, 11:10 a gdzie wiekszy wybór na bielanach czy w Arkadach? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: jesienne ECCO 21.08.08, 11:19 Byłam tylko na Bielanach, rozmiarówka trochę przetrzebiona. Chciałam kupić kapcie superfit - starsze modele, ale niczego juz nie było, została sama nowa kolekcja z kolorystyką dość okropną. Jeśli będziesz przypadkiem w Arkadach to zobacz na kapcie superfit- balerinki zapinane na rzep - czy jest duzy wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
kamapyp Re: jesienne ECCO 21.08.08, 12:06 bliżej mam do Arkad więc jak zajrzę to dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
zar.hm czy takie ecco sa juz w sklepach 21.08.08, 15:06 www.ecco.com/my/en/collection/kids/3/girls/31/72152/55040/detail.do Odwiedziłam wszystkie Ecco w Krakowie i nikt nic nie wie. Czy beda, kiedy i za ile..... Strasznie mi sie spodobały dla młodej.Wiem ,że kozaczki maja zazwyczaj od 329-399zł. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: czy takie ecco sa juz w sklepach 21.08.08, 15:14 Te Ecco są piękne, bardzo żałuję, ze rozmiarówka nie jest większa, bo z chęcią kupiłabym je dla siebie. U nas w Zdrowej Stópce dopiero we wrześniu będą mieli rozpiskę z modelami, które będą mieli w sprzedazy. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna75pl Re: czy takie ecco sa juz w sklepach 21.08.08, 15:37 Cena tego kozaka 399 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
zar.hm dziekuje! 21.08.08, 15:44 Tak myślałam,że beda to te droższe. Zwarjowałam jak je zobaczyłam. Tak straszni mi sie dla mlodej podobaja, tylko zastanawiam sie czy to normalne żeby płacic za buty na kilka miesiecy tyle. Wczoraj sama kupiłam sobie kozaczki w Venezia za tyle. No ,ale patrzac jaka jestem nawiedzona na punkcie butów, pewnie je kupie..... Odpowiedz Link Zgłoś
mmikus Re: jesienne ECCO 21.08.08, 19:57 A czy ktoś widział już w sklepach ten model? www.ecco.com/my/en/collection/kids/3/infants/4/70671/53323/detail.do Chodzi mi o kolor, czy w rzeczywistości jest taki jak na zdjęciu - jasnobrązowy, a nie np. w odcieniu pomarańczowym. Mogłaby któraś z Was przy okazji wizyty w sklepie zerknąć? Odpowiedz Link Zgłoś