Dodaj do ulubionych

Nosidła fimy TULI

25.04.11, 13:10
Chciałabym zapytać jaka jest różnica między nosidłem ergonomicznym a Mei Tai firmy TULI. Zastanawiam się nad zakupem i nie mogę się zdecydować. Podobno w Mei Tai można nosić na biodrze, czy to prawda?
Będę wdzięczna za opinie użytkowniczek wyżej wymienionych. :)
Obserwuj wątek
    • suzzy1983 Re: Nosidła fimy TULI 29.04.11, 13:19
      Z tego co ja sie orietuje to nosidelko MEI TAI jest wiazane a ergonomiczne tuli w calosci zapinane....
      A czy mozna nosic na biodrze tego nie wiem. Najlepiej zapytaj sama wlasicielke maja swoj profil na Facebooku. Chetnie odpowiada na wszystkie pytania.
    • saras-wati Re: Nosidła fimy TULI 10.05.11, 21:06
      Tak się składa, że miałam jedno i drugie:) Z czystym sumieniem mogę polecić TULI! Jest piękne, miękkie niezwykle klimatyczne i wygodne zarówno dla dziecka, jak i rodzica. Dla mnie jednak największym plusem jest, że zawsze możesz liczyć na pomoc ze strony Uli w trakcie użytkowania.

Różnice wizualne - mei tai jest wiązany(bardzo mi się podobało, wyglądało egzotycznie), nie każdy lubi wiązać te pasy; jest ładne i do tego dwustronne, więc masz dwa nosidła w jednym:)
      Natomiast ergo jest prostsze w użyciu - zapinasz klamry i gotowe:)

Najlepiej napisz email, a z pewnością uzyskasz rzetelne informacje:)
    • fikoland Re: Nosidła fimy TULI 10.05.11, 22:08
      pisz do Uli albo przyjdź do Fikolandu na handlową 1 u nas są dostępne nosidła i mei tai to możesz sama sprawdzić jak się nosi.
      • fikoland Re: Nosidła fimy TULI 10.05.11, 22:09
        Ups hihihi nie pomyślałam że może wcale nie jesteś z Białegostoku:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka