amelia1611 23.08.08, 12:13 Witam wszystkie mamy Zamierzam kupić ten wózek, czy któraś z was ma taki? Proszę o opinie, z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taleksander Re: Wózek atlantic espiro 23.08.08, 12:28 Z doświadczenia wiem, że lepsze są takie z przekładaną rączką. Znajoma miała podobny i wciąz zatrzymywała się na spacerach i sprawdzała czy z dzieckiem ok, czy ucho nie odsłonięte, czy kocyk nie spadł itd. Zresztą mój Synek długo nie chciał jeździć przodem do świata, bał się i wolał widzieć mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
redlinka Re: Wózek atlantic espiro 23.08.08, 13:05 A mam i tak...rączka faktycznie przydałaby się przekładana,aczkolwiek w budce na górze jest okienko przez które super widać dziecko wózek bardzo wygodny,super skrętne koła,świetnie się prowadzi.Teraz przesiedliśmy się do spacerówki,ma świetne pasy zabezpieczające- nie spotkałam się z takimi w innych spacerówkach. A i jeśli nie masz windy to odradzam - ciężki to on jest.Ogólnie polecam, u nas się sprawdza Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaa22 Re: Wózek atlantic espiro 23.08.08, 13:07 Za tą cenę jak najbardziej warto Kopalna wiedzy na temat wózków tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462 Odpowiedz Link Zgłoś