Dodaj do ulubionych

Ecco W Fashion hause w Szadółkach-

06.09.08, 10:58
Otworzyli Ecco w Otlecie w Gdańsku. Buciki zimowe dla dzieci można kupic w
cenie od 169zł. Dostawy mają co czwarteksmile
Obserwuj wątek
    • pia_ Re: Ecco W Fashion hause w Szadółkach- 06.09.08, 11:15
      Oj zazdroszczę, a może zauważyłaś czy są już takie kozaczki:
      www.allegro.pl/item430008949_ecco_gore_tex_nowe_roz_30_19_5_cm.html
      albo
      www.allegro.pl/item430714714_ecco_gore_tex_roz_30_19_5_cm.html
      • aaniagdynia Re: Ecco W Fashion hause w Szadółkach- 06.09.08, 11:51
        były te ze śnieżynkami, nie pamiętam tylko dokładnie za ile, ale chyba 179zł
        albo 189zł, no a te drugie były na bank różowe i czarne(takie dla synka kupiłam)
        , czerwonych nie pamiętam. Te drugie za 179zł
        • pia_ Re: Ecco W Fashion hause w Szadółkach- 06.09.08, 12:03
          Wielkie dzięki, róznica nie jest duża, więc chyba kupię na allegro,
          tylko nie mogę się zdecydować, który model smile
          • polapelo Re: Ecco W Fashion hause w Szadółkach- 06.09.08, 22:20
            aniu a byly moze dziewczece sniegowce z futerkiem rozm 24-25?
            • beata1974 Re: Ecco W Fashion hause w Szadółkach- 07.09.08, 07:34
              wielkie dzięki za informację jak byłam ostatnio to była tylko wywieszka na
              szybie i ciekawa byłam kiedy otwarcie - teraz tylko muszę zdobyć do nich
              telefon i rozeznać co mają
              • polapelo Re: Ecco W Fashion hause w Szadółkach- 07.09.08, 08:54
                beata jesli moge miec wiec do ciebie prosbe tez jak znajdziesz numer
                podaj tu albo na maila gazetowego na stronie outletu nie ma
                • aaniagdynia Re: Ecco W Fashion hause w Szadółkach- 07.09.08, 19:02
                  nie wiem niestety czy śniegowce z futerkiem byłysad nr tel nie ma nawet na paragonie
                  • polapelo Re: Ecco W Fashion hause w Szadółkach- 07.09.08, 19:18
                    dzieki ania a widzialas te czarne
                    www.ecco.com/pl/pl/kolekcja/dzieciece/3/niemowlece/4/73291/53859/detail.do
                • pade przyłączam się do prośby o telefon 08.09.08, 13:34
                  dzwoniłam do fashion house i tez nie mielisad
                  • beata1974 Re: przyłączam się do prośby o telefon 08.09.08, 16:01
                    też dzwoniłam nie mają - ale ja jak czegoś chcę to staram się dopiąć swego i
                    zdobyłam - 058 687 20 47
                    Proszę o dalsze info jeśli ktoś bedzie co mają ciekawego potrzebuje 22-23 dla
                    dziewczynki są przed dostawą w czwartek ciekawe co będzie?
                    • maja4021 Re: czy ktoras była moze w Sosnowcu??????? 08.09.08, 17:15
                      j/w interesuja mnie buty i ceny w Ecco.
                    • kinas3 Re: przyłączam się do prośby o telefon 08.09.08, 17:22
                      Ja byłam dzisiaj. Kupiła różowe kozaki z gortexem roz. 30.
                      Wybór był kiepski, z rozmiarówką też słabo. Może faktycznie coś
                      dowiozą w czwartek smile Najważniejsze że córka zadowolona że ma buty w
                      kolorze różowym. Ja już mniej,ale z tych czerwonych z gwiazdkami nie
                      było już rozmiarówki smile
                      Stwierdziałam że już bierzemy to co jest, bo dla nas to jest jednak
                      cała wyprawa bo ponad 40 km.
                      • kinas3 Re: przyłączam się do prośby o telefon 08.09.08, 17:23
                        Byłam w szadółkach nie w sosnowcu smile
                        • polapelo Re: przyłączam się do prośby o telefon 08.09.08, 22:35
                          dzieki beata, wczoraj pojechalismy po prezent na urodziny i zaszlam
                          do bartka w osowej mieli geoxy przejsciowe -30% niektore ladne
                          wiecej tego bylo niz w outlecie ale zimowych zadnych obok ecco mieli
                          czerwone zimowe ale mi sie bardziej podobaja czarne zadzwonie jutro
                          • beata1974 Re: przyłączam się do prośby o telefon 09.09.08, 07:48
                            te geoxy przecenione przejściowe to z kolekcji wiosennej a cena do
                            przyjęcia ja na sezon jesienny mam 2 pary geoxy i elefanten -więc na
                            siłę nie będę kupować - dopiero z wyprzedaży zimowych kupię w lutym
                            buty na wiosnę przyszłego roku.
                          • beata1974 do kinas 3 09.09.08, 07:54
                            jak możesz to poinformuj mnie gdzie konkretnie mieszkasz - ja
                            zamieszkuję niedaleko początku obwodnicy w Chyloni przy szkole
                            podstawowej nr 40 widać to podobne rejony i sklepy te same
                            odwiedzamy - na zimę potrzebuję dla małej jakieś w rozmiarze 22-23 w
                            zależności jakie są długie wkładki, dla synka mamy z zeszłego sezonu
                            geox bo wtedy były z sporym zapasem a teraz będą jeszcze dobre - już
                            sprawdzałam czy nie nie będę miała tego wydatku a tak to muszę tylko
                            przygotować 180 zł na buty dla Aluni. Kurtki , czapki i grubsze
                            spodnie już mam dla mojej dwójki.
                            • kinas3 Re: do kinas 3 09.09.08, 10:34
                              Ja obecnie mieszkam w Redzie, przy głównej trasie na półwysep smile
                              Też mam już wszystko, oprócz kombinezonu. Planuje go kupić w Tchibo.
                              Obecna rozmiarówka jest większa i według moich pomiarów moja Marta
                              powinna się zmieścić w 110/116.
                              • polapelo Re: do beata 09.09.08, 10:42
                                dzwonie do tego ecco w outlecie ale ciagle ten sam komunikat
                                przepraszamy ale wybierany przez ciebie nr jest nieosiagalny?
                                • beata1974 telefon do ecco 09.09.08, 12:29
                                  tel 058 682 20 47
                                  sprawdzałam przed chwilą działa odbierają go.
                                  • beata1974 do kinas3 09.09.08, 12:31
                                    a te twoje dzieci to w jakim wieku - moje 2 pociechy - synek
                                    urodzony sierpień 2003 r, córka urodzona początek lipca 2007 r. a
                                    twoje!!!!!!!!!
                                    • polapelo dzieki tel byl inny ale juz ok:) 09.09.08, 14:27
                                      pani mila przedstawila jakie sa modele ale nie moge znalezc tego
                                      ecco 7199100864 rozowe z futerkiem nie wiem czy czekac na dostawe?
                                      • beata1974 Re: dzieki tel byl inny ale juz ok:) 09.09.08, 21:11
                                        przepraszam za błąd ten o którym piszesz to z poprzednich kolekcji takie modele
                                        występują na allegro
    • beata1974 jak ktoś będzie !!!!!!!!!!!!!!!?????????????? 10.09.08, 09:02
      to niech obejrzy dokładnie jaka jest oferta obecnie - ja się
      wybieram ale jak już tam pojadę to musze dysponować odpowiednimi
      finansami bo trochę daleko - ok 30-35 km w jedną stronę i po jedną
      parę bucików to się nie opłaca.
      • polapelo Re: jak ktoś będzie !!!!!!!!!!!!!!!?????????????? 10.09.08, 11:48
        bede napewno ale w weekend napisz jaki rozmiar i fason chcesz,
        mozesz zalinkowac ten przeze mnie opisany bo na allegro bez nr sa
        • beata1974 Re: jak ktoś będzie !!!!!!!!!!!!!!!?????????????? 10.09.08, 19:22
          wiesz co te buty z futerkiem to chyba geox przepraszam nie widziałam od 5
          sezonów aby mieli coś z futerkiem ?
          • polapelo Re: jak ktoś będzie !!!!!!!!!!!!!!!?????????????? 10.09.08, 20:36
            nie no mi chodzi o wysciolke wewnatrz a geoxow nie chce zimowych bo
            z zeszlym sezonie szybko marzly jej stopy przez te dziurki chyba smile(
            • beata1974 Re: jak ktoś będzie !!!!!!!!!!!!!!!?????????????? 10.09.08, 21:34
              ja też powracam do ecco są jednak lepsze teraz te co mamy geoxy są jeszcze dobre
              ale na przyszłość już wiem że zimowe to tylko ecco z zimowych dopiero 1 zimę
              mieliśmy geox tą ostatnią ale to właściwie nie była zima wiosenne i jesienne to
              geox są dobre bo rzeczywiście się w nich noga nie poci sama używam więc wiem ale
              co do zimowych to do końca nie jestem przekonana nawet sama nosząc zimowe geox -
              tyko tyle że będąc w pracy i mając w biurze na nogach geox nigdy nie miałam
              spoconych nóg i uczucia że jest w nich mi za ciepło jak w innych skórzanych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka