Dodaj do ulubionych

Zepter czy Philipiak?

19.09.08, 17:20
muszę wybrac jeden zestaw, który?

Obserwuj wątek
    • ninety_four Re: Zepter czy Philipiak? 19.09.08, 17:38
      Koniecznie musisz wybrać...? wink
      • owianka Re: Zepter czy Philipiak? 20.09.08, 14:22
        Philipiaka to za samą nazwę bym zdyskwalifikowała smile Facet podobno nazywa się
        Filipiak.
    • dds6 Re: Zepter czy Philipiak? 20.09.08, 14:25
      Zapter, według mnie.
      Sama nazwa tego drugiego jest śmieszna nieco, co do jakości się nie wypowiadam,
      bo nie znam tego sprzętu.
      • coronella Re: Zepter czy Philipiak? 20.09.08, 14:40
        philipiak, zepter, amway, są robione w tej samej fabryce, z tej samej stali szlachetnej. Z tym, że Philipiak ma duzo bogatszy zestaw za niższą cenę.
        A dla mnie mało wazne jest to, jak się nazywa. On chyba nazwiska nie zmienił, a nazwa firmy przeciez nie musi byc nazwiskiem.
        • karol987 Re: Zepter czy Philipiak? 21.09.08, 00:00
          Zdecydowanie Amway polecam.
          • sylwiamc Re: Zepter czy Philipiak? 21.09.08, 07:43
            Z tą nazwą rzeczywiście porażka smile
            • dagusia_29 Re: Zepter czy Philipiak? 21.09.08, 13:55
              philipiak to już samo za siebie mówi- od razu rzuca się podobieństwo do inej
              znanej dobrej i cenionej firmy, chyba wszyscy wiemy jakiej ale też zastanawiam
              się nad jakością ich garnków. A w końcu ważniejsza jest jakość i cena niż nazwa???
              • coronella Re: Zepter czy Philipiak? 21.09.08, 17:14
                pisałam juz, że zeptera philipiaka i awmaya robi jedna firma,
                a podobieństwo do... kogo?? philipsa?? przeciez philips nie robi garnków!!!
                Mama kupiła jednak Philipiaka, ja mam komplet ZXeptera, więc będę miec na bieżąco porównanie.
                Na razie róznic nie widac, ale zobaczymy jak będzie w uzytkowaniu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka