kinas3 15.10.08, 14:03 Warto zajrzeć do c&a od dziś do 26 października mają sporo obniżek. Dla dzieci są fajne polarki po 14 zł, tuniczki sweterkowe dla dziewczynek po 22 zł i 29 zł. Sobie kupiła fantastyczne dżinsy po 34 zł. Bardzo się cieszę bo nie muszę ich skaracać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izryn Re: c&a szalone ceny 15.10.08, 14:44 A te dżinsy to Jessica czy Clockhouse? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: c&a szalone ceny 15.10.08, 22:45 pia_ napisała: > www.c-and-a.pl/crazyprices.php Na tej stronie jest pokazane malo rzeczy. Poza wspomnianymi juz, warto spojrzeć na piżamki frotte za 14 zł, i spodnie jeansowe na polarku chlopięce i dziewczęce po 22 zł (rozm. tylko do 92). Fajne sa tez bawełniane spodnie na miękkiej podszewce (dziewczęce) brazowe i w kol. brudnego różu, po 29 zł. Kurtki jesienno-zimowe po 39 zł. Duzo polarków po 14 zł, moze jakośc nie jest jakaś rewelacyjna, ale za te cenę na jeden sezon mozna sie skusić. Na damskie i męskie rzeczy nie miałam czasu patrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
jamajka1612 Re: c&a szalone ceny 16.10.08, 21:19 Byłam wczoraj i dziś w Gdańsku. Sporo ciuszków dziecięcych ubyło . Nie było juz piżamek ani kurteczek - płaszczyków dziewczęcych po 39 zl . Wczoraj było duzo spódniczek jeanowych, dziś wisiała jedna. Za to było dużo polarków i kurtek dla starszych dziewczynek ( też po 39 zł ). Wszystko mają wyłożone, ma być nowa dostawa bodajże za 2 dni, ale co będzie , sami nie wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
kinas3 Re: c&a szalone ceny 16.10.08, 21:36 W Rumii niby dużo, ale kiepsko z rozmiarówką. Udało mi się jeszcze dziś kupić piżamkę ( ma ogromy dekold) i brązowe spodenki na podszewce. Mężowi kupiłam dwa swetry. Od kiedy otworzyli c&a u nas stanowczo za dużo wydaję Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: c&a szalone ceny 17.10.08, 16:26 W Magnolii nic już nie ma, za to w GD da się jeszcze coś wybrać, ale głównie dla chłopców. Golfy damskie te takie a'la bezrękawniki w Magnolli zabrakło ich już 1 dnia promocji, w GD są jeszcze ale tylko L i XL. Nie potrafili mi powiedzieć, czy jeszcze coś dostaną. Odpowiedz Link Zgłoś
kinas3 Re: c&a szalone ceny 17.10.08, 17:48 Mi się udało kupić ten golf zielony fajny jest, ale i tak najbardziej pasował by mi brązowy. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: c&a szalone ceny 17.10.08, 18:14 Ja bym kupiła szary albo czerwony, ale nie było juz rozmiaru Odpowiedz Link Zgłoś
ula2_24 Re: poznan 17.10.08, 19:39 a wie ktoś co jest w poznańskiej pestce, warto jechać? Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 galeria krakowska 17.10.08, 20:57 Dla niemowląt nic ciekawego. Trochę poprzecenianych komplecików spodnie+bluzka+kurteczka chyba jeansowa za ok 50 zł, więc żadna rewelacja. Dla starszych dzieci więcej, ale też nic nadzwyczajnego. Nie przyglądałam się, bo mam małego Za to dla dorosłych nawet ciekawie. Kupiłam sobie sweterek szary z kapturkiem, ten z guzikiem (który od razu odprułam i przyszyłam inny gustowniejszy za 32 zł (chyba) i dla M sweter czarny rozpinany pod szyją za 39. Obydwa bardzo zwyczajne, ale i takie warto mieć w szafie. Za to polecam zajrzenie do Promoda. Kupiłam na wyprzy absolutnie genialne spodnie dzianinowe. Kocham ten sklep Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: c&a szalone ceny 17.10.08, 22:09 Zachwalane wyzej pizamki frotte - sliczne, przyznaje - maja 20 % poylestru Na gole ciałko... nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś