rossa79 30.10.08, 10:59 Prosze o opinie, bo zastanawiam sie nad załozeniem właśnie w sieci ERA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robatchek Re: Ma ktoś internet z ERY 30.10.08, 13:18 Miałam, rzadkie gooowno, jeśli mogę się tak wypowiedzieć Zrywało połączenia czasem co minutę, logowanie trwało godzinami, beznadzieja. Już z Orange było lepiej, ale też nie rewelacja. Ogólnie - żadnego z nich nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Ma ktoś internet z ERY 30.10.08, 13:50 z plusa też nie lepiej zrywa, wlecze się, zawiesza, albo wcale nie daje się zalogować ja nie wiem co to jest, ale już w telefonie lepszy internet niż luzem od operatorów telefonicznych Odpowiedz Link Zgłoś
rossa79 Re: Ma ktoś internet z ERY 30.10.08, 13:56 A Dialog Telekom z TP? Finansowo lepsze warunki niż Neostarda i podobno technicznie to samo? Odpowiedz Link Zgłoś
schiraz Re: Ma ktoś internet z ERY 30.10.08, 13:57 Mam orange, przesył danych - straszny, awarie średnio raz w tygodniu. W BOK-u mówią tylko, że najlepiej działa w miastach, a ja właśnie dlatego go wziełam, bo mieszkam w małej miejscowości gdzie nie mam możliwości podłączyć internetu na kablu. Nie polecam, i widzę, że inne są nie lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
mustardseed Re: Ma ktoś internet z ERY 30.10.08, 14:45 O tak. Baaaaardzo wolno chodzi. O skypie zapomnij, przesyłaniu/ sciąganiu większych plików, słuchaniu, ogladaniu z inernetu też. Baaardzo wolne. Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ghost_82 Re: Ma ktoś internet z ERY 31.10.08, 11:32 moi rodzice mają Internet z Ery. Tragedia. Kiedyś chciałam u nich licytować w aukcji, szans żadnych nie było. Zanim strona się odświeżyła to aukcja mi sie skończyła. Aukcja z 3 zdjęciami otwierała mi sie 15 min. Porażka totalna !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: Ma ktoś internet z ERY 31.10.08, 11:39 straszne dziadostwo;-( Mam ale tylko do laptopa jak gdzieś potrzeba, stałe łacze jest do stacjonarnego kompa. Do uzywania sporadycznie ok, ale żeby cały czas na tym pracować to jest masakra. Odpowiedz Link Zgłoś