helginia 14.11.08, 19:46 na stronie Tchibo są fajne składane sanki, cena dosć wygorowana, czy ktoś ma z nimi jakies doświadczenie? Może ktos wypowie sie na temat zimowych spiworków do spania i do wózka (takich granatowych na polarze). z gory dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlybanan Re: Tchibo - kilka pytań 18.11.08, 10:48 generalnie Tchibo to lepsza jakość niż promocje w marketach i często nie ustępuje na tym polu markowym produktom. stosunek jakość/cena jest znakomity. brałem u nich trochę ciuchów i nie byłem zawiedziony. elektronikę też mają bdb Odpowiedz Link Zgłoś
mammajowa Re: Tchibo - kilka pytań 18.11.08, 12:41 mam granatowy śpiwór na polarze. sprawdza nam sie super z półtoraroczniakiem. fajnie, ze można odpiąć dół i wystawić brudne buty. nie mechaci nam sie Odpowiedz Link Zgłoś
white_monikka Re: Tchibo - kilka pytań 23.12.08, 13:24 sanki są świetne znajoma kupiła dla dziecka, z tego co wiem jest z nich bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
arnika15 Re: Tchibo - kilka pytań 23.12.08, 15:08 Z wymienionych produktów mam tylko śpiworek do spania i polecam go w 100%! Najlepszy jaki córeczka miała. Odpowiedz Link Zgłoś
deleine Re: Tchibo - kilka pytań 23.12.08, 16:34 mamy ten śpiwór do wózka - zupełnie przyzwoity Odpowiedz Link Zgłoś
mika_007 Re: Tchibo - kilka pytań 24.12.08, 15:11 hmmm to ja mam odmienne zdanie byłam w outlet i wszystkie ubrania czy to dziecięce czy dla dorosłych uważam za przeciętnej jakości nie miałam czym się zachwycać chciaż wzrokowo niektóre ciuszki może i ładnie wyglądają nie kupiłabym ich po normalnej cenie,dobrze że outlet ma sporo niższe spokojnie można gdzie indziej znaleźć podobne rzeczy za połowę ceny tchibo ale co kto lubi Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Tchibo - kilka pytań 25.12.08, 12:05 mamy sporo rzeczy z tchibo, przede wszystkim ubrania dla nas i dla syna i nie mam nic do zarzucenia. Uważam, że 130zl za dwuczęściowy porządny kombinezon dla przedszkolaka czy buty z membraną za jakieś 60zł to nie jest cena wygórowana. Uważam, że cena (normalna nie outletowa) jest niezła jak na tę jakość. Gdyby takie ceny były w innych sklepach (H&M, KappAhl, Cubus...) to zakupy byłyby o wiele lżejsza dla portfela. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Tchibo - kilka pytań 26.12.08, 12:51 ja tak jak mmala6 uwazam, ze za te cene ciuszki są dobrej jakosci. Często kupuje bluzeczki w 3-paku i 35 lub 45 zł za 3 szt. uważam za dobra cenę. Podobnie kombinezonów takich fajnych jak w Tchibo nie widziałam nigdzie w zblizonej cene, nie mówiac o niższej. Przeważnie wszędzie same kurtki po 120 zl, a tu 2 częsci za 130. Dla mnie to nieduzo. Odpowiedz Link Zgłoś