Dodaj do ulubionych

kuchnia zabawka

28.10.03, 08:26
Dziewczyny, chciałabym kupić córce taką mini kuchnię do zabawy. Jedyna jaką
widziałam rozłożoną to Fisher-Price. Wiem, ze wiele innych firm także takie
produkuje. Może macie jakieś doświadczenia w temacie i możecie mi
podpowiedzieć. Będę bardzo wdzięczna.

Pozdrawiam serdecznie
anka
Obserwuj wątek
    • echoo Re: kuchnia zabawka 28.10.03, 08:52
      Moj synek ma firmy berchet www.berchet.com.pl/index.htm model Moulinex
      1/111306. Szczerze ci polecam. Kolezanki corka tez ma tej firmy troche inna co
      prawda, ale tez jest super. Kuchnia jest taka, ze dziecko, szczegolnie
      dziewczynka bedzie sie tym bawic wiele lat. Moj synek ma to juz od prawie roku
      i ciagle sie tym bawi. Dzieci znajomych, mieszkamy w akademiku tez chetnie
      przychodza sie tym bawic. Uwazam ta kuchnie za udany zakup. Tym bardziej ze
      kupilismy ja bardzo bardzo okazyjnie (40zl)
    • skarolina Re: kuchnia zabawka 28.10.03, 09:17
      Mnie się bardzo podobają kuchnie z Ikei. I wyposażenie kuchni też.
    • agnisiaz Re: kuchnia zabawka 28.10.03, 09:48
      witaj moja wika ma tez kuchnie firmy berchet kupiłam ją przed zeszłorocznymi
      świetami w carefour za ok. 80 zł ale jest bardzo duża i w innym sklepie
      kosztuje ponad 100 zł
      • maj03 Re:Do posiadaczek kuchenek Berchet- pytanie. 28.10.03, 21:55
        Ja rowniez zamierzam sprawic mojemu malenstwu taka zabawke na gwiazdke. Ale...
        po wejsciu na strone internetowa owej firmy ceny mnie zdolowaly 300-400 zl
        uffff. Z tad moje pytanie gdzie moge w W-wie kupic taka kuchnie zabawke po
        rozsadnej cenie?
        Dziekuje bardzooooo za odp.
        Pozdrawiam
        Aneta
        • laurka2000 Re:Do posiadaczek kuchenek Berchet- pytanie. 29.10.03, 08:27
          dziewczyny bardzo dziekuje za odpowiedzi.
          Aneta ja wczoraj pojechałam do firmy Berchet Polska, ul. Koszykowa 59 lok. 6,
          tel. 621 11 23. Mozna kupic kuchnie u nich w biurze. Obecnie maja cztery
          rodzaje. Podaje ceny juz do zapłaty: Super Cook - 415 zł, wymarzona kuchnia
          różowa - 330 zł, moja mała kuchnia elektryczna - 245 zł. o czwartą nie pytałam.
          Wszystkie są metrowej wysokości. Pani uprzedziła mnie, ze niedługo będą w
          hipermarketach (zwłaszcza Geant) i na pewno będą jakieś promocję i może być
          taniej. Podobno ta elektryczna za 245 zł. jest już w Geant na Ursynowie. A ja w
          rezultacie zdecydowałam się na kuchnie firmy Smoby za 280 zł (ma zdecydowanie
          ładniejszą kolorystykę, a i gatunkowo bardzo dobra).
          Pozdrawiam anka
          • maj03 Re:Do posiadaczek kuchenek Berchet- pytanie. 29.10.03, 13:03
            Dzieki ogromne!!!
            Ze Smobego zrezygnowalam , bo podobno ogladala moja mama i cos jej sie nie
            podobalo, ale widze ze sama musze ja obejrzec .
            Na stronie kuchenek berchet przeczytalam , ze wydaja one podczas zabawy
            odglosy, imitujace prawdziwe .
            Nie wiem czy Smoby to maja.
            Jeszcze raz serdecznie dziekuje, a swoja droga to niezly mebel w domu nam
            przybedzie smile
            Pozdrawiam
            Aneta
    • agnisiaz Re: kuchnia berchet 29.10.03, 09:57
      jak juz napisałam ja kupiłam w zeszłym roku w carefour za ok 100 zł duż metrową
      kuchnię z palnikami które syczą jeśli Ci nie spieszno poczekaj na oferty z
      różnych marketów i napewno coś znajdziesz
      aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka