damian107 04.12.08, 16:53 warto kupić tę grę kosztuje około 50złoych jest dla dzieci powyżej 5lat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czekoladkamilka1 Re: gra jenga 04.12.08, 17:08 Mój 8 letni syn posiada takową i bardzo sobie chwali. Ja zresztą też. Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: gra jenga 04.12.08, 20:20 jest świetna.Mój 7 latek uwielbia.Do tego jeszcze te drewniane klocki wykorzystuje na zasadzie domina i układa sobie konstrukcje do przewracania.My tez lubimy z nim grać.Ja jako prezent gwiazdkowy kupuję jengę dla 3 letniego chłopca,któremu bardzo się ta gra spodobała.Oczywiście u niego to jeszcze polega na układaniu sobie wieży z klocków,ale to przyszłościowy prezent i wiem,że nie zepsuje sie jak coś z plastiku i wytrzyma do czasu,kiedy zacznie używać zgodnie z przeznaczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: gra jenga 04.12.08, 22:06 Kupiłam ja ostatnio w Realu za 28 zł Mój niespełna sześciolatek uwielbia w nia grac, aj tez mam duzo rdości pozd Ania Odpowiedz Link Zgłoś
kanga_i_roo Re: gra jenga 05.12.08, 08:46 Wydaje mi sie ze ceny orginalnej gry ( czyli własnie te ok 50 zł) sa nieco przesadzone. To przeciez bardzo prosty materiał i takie gry można kupic w promocji po ok 20zł ( była w listopadzie na promocji w Leclerc) Za podobna cenę to ja bym sie raczej zastanawiała nad Make n' brake. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: gra jenga 05.12.08, 09:15 Make n' brake jest mniej interakcyjne, a bardziej konstrukcyjne. jenga to fajna gra rodzinna. Make.. tez sie nieco trudniejsze wydaje. Mamy obie, ale wolimy Jengę - gra się szybcie, milej, wiecej jest radości i interakcji Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: gra jenga 05.12.08, 10:01 My tez uwielbiamy jenge. Jako rodzice Kupilismy ja jak nasze dziecko mialo niespelna 5 lat. Myslalam, ze bedzie to raczej gra dla niego na przyszlosc, ale jak zobaczyl, jak my gramy odrazu tez chcial i bardzo mnie zadziwil, jak dobrze mu szlo. Teraz moge z nim spokojnie grac (ma prawie 6 lat) i nie koniecznie ja wygrywam Fajna zabawa! Na ta gwiazdke kupilam dla rodziny (naszej- czyli nas) gre make'n'break. Zobaczymy, czy sie przyjmie. A jenga faktycznie moze tez dziecku sluzyc poprostu jako klocki do budowania. Odpowiedz Link Zgłoś