annaolborska 15.12.08, 12:19 Witam : Drogie mamy mam takie pytanie. Chcę zakupić dla dziecka kombinezon tchibo tylko jestem ciekawa jak on się sprawuje podczas prawdziwej zimy tzn: Czy nie przemięka czy jest ciepły i wiatroszczelny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamamaoli Re: kombinezony tchibo 15.12.08, 13:03 Wiem, że jest tutajbardzo wiele osób zachwyconych tymi kombinezonami. Ja na fali tych zachwytów zakupiłam jeden z nowej kolekcji i niestetety dla mojej córki, pomimo dosyć wysokich tenmperatur, jest zbyt cienki. Być może jest ok kiedy dziecko uprawia jakiś sport, ale na poranne spacery do przedszkola niestety nie. Musiałąm kupić młodej długi płąszcz puchowy i dopiero teraz nie narzeka. Dodam, że mam dziecko szczuplaczka, które musi być ciepło ubrane, bo szybko marznie. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: kombinezony tchibo 15.12.08, 13:59 annaolborska napisała: > Czy nie przemięka czy jest ciepły i wiatroszczelny. 0 co chodzi z tym "przemiękaniem"?? Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: kombinezony tchibo 15.12.08, 14:08 chyba chodzi o to czy jak np. pda deszcz, to czy kombinezon nie robi się mokry od środka. Odpowiedz Link Zgłoś
paproszek57 Re: kombinezony tchibo 15.12.08, 14:44 ja jestem zadowolona, na pewno jest wiatroszczelny bo wczoraj wiało jak cholera a dzieć cieplutki był, co do przemakania nie sprawdziłam bo jak widać śniegu brak, pod spodnie zakładam tylko rajstopy a pod kurtke zawsze body i polar, jak temp. spada poniżej 5 stopni to jeszcze cienką blezke pod polar nigdy nie zmarzł Odpowiedz Link Zgłoś