kami.net 13.01.09, 11:03 Cześć Znalazłam fajny sklep z rzeczami dla dzieci w międzylesiu. Są też z firmy Carter's (przystępne ceny i duży wybór). polecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kami.net Re: ubranka firmy Carter's 13.01.09, 12:29 na ul. Zwoleńskiej 66 w warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
kropka.kreska Re: ubranka firmy Carter's 13.01.09, 14:32 ze w wawie ti wiem o ulice mi chodzilo - zeby po miedzylesiu nie bladzic Odpowiedz Link Zgłoś
mamaamelusi Re: ubranka firmy Carter's 13.01.09, 15:12 Przystępne ceny to jakie? ile kosztuje np. body z długim rękawem z Carter`s? Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: ubranka firmy Carter's 14.01.09, 10:09 czy to jest ten duży sklep w połowie Zwolenskiej przy placu zabaw???? Odpowiedz Link Zgłoś
maga9 do kami.net 14.01.09, 17:20 o to niedaleko mnie a jakie jeszcze mają ciuszki oprocz cartersa? moglabys podac godziny otwarcia? z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
kami.net Re: do kami.net 14.01.09, 20:19 mają nie tylko cartersa, sprowadzają z zagranicy wszystkie ubranka. Mają otwarte 10-18, w sobotę 10-15 Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: do kami.net 14.01.09, 20:53 byłam w tym sklepie, miałam wrażeniem, ze ubrania w tym sklepie to chińszczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
primka Re: do kami.net 14.01.09, 22:58 To jest chińszczyzna. Kiedyś, gdy pytałam pana z tego sklepu o termin kolejnej dostawy, to wyjaśniał mi, że czekają właśnie na kontener z Chin. Teraz większość firm szyje w Chinach. Zastanawiam się tylko, czy oni maja oryginalnego Carter'sa, czy podróbki. Jak z jakością tych ubranek, próbowałyście może? Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: do kami.net 14.01.09, 23:01 na mnie te ubrania nie zrobiły dobrego wrażenia,wiec nie wiem, czy ten Carter's jest oryginalny Odpowiedz Link Zgłoś
mercedes552 Ubranka Carter's 15.01.09, 09:37 Wydaje mi się że te ciuszki carter's w polskich sklepach są całkiem innej (dużo gorszej) jakości niż kupowane w USA.Nie mam pojęcia dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: Ubranka Carter's 15.01.09, 10:19 Carter's po 12 zl? Hmm nie wydaje mi sie zeby to byl prawdziwy Carter,s. Znam Cartersa dosc dobrze bo czesto kupuje dzieciom cos w ich sklepie, ale 12 zl to musi byc po dobrej przecenie i koncowki serii. Faktycznie mysle ze mozna poznac po jakosci Odpowiedz Link Zgłoś
kami.net Re: ubranka firmy Carter's 15.01.09, 11:48 Moje dziecko używa tych ubranek i jestem zadowolona. Po praniu nic się nie dzieje nawet gdy używam vanish. . Kupowałam cartersa na rondzie wiatraczna po 25zł, i były tej samej jakości co tutaj po 12zł więc dlaczego mam przepłacać Odpowiedz Link Zgłoś