mamuska30 10.11.03, 00:30 Czy warto coś takiego zakupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamamona Re: termometr ze smoczkiem 10.11.03, 02:04 dla nas - nie warto było, tylko dlatego, że moja Polcia nie chciała i wciąż nie chce smoczka. nie wyobrażam więc sobie jak miałabym tego ustrojstwa użyć. na razie odpukać Polcia jest zdrowym dzieckiem, ale w razie potrzeby zaraz zakupię termometr elektroniczny do ucha. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anno234 Re: termometr ze smoczkiem 12.11.03, 13:20 Nasz maluch ssie smoczka ale tez sie nie sprawdzil . Polecam elektroniczny. Bedzie od razu dla calej rodziny, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
cz.wrona Re: termometr ze smoczkiem 12.11.03, 16:45 Ja polecam. Chyba nie jest za drogi firmy CANPOL BABIES. Synek dostał na imieniny, przydaje się. Sławuś nawet nie wyczuł różnicy gdy zabrałam mu jego "monia" i wsunęłam ten aby zmierzyć temp. Bardzo fajny i poręczny nie trzeba się męczyć z wsadzaniem pod pachę czy pod pupę, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
daga30 Re: termometr ze smoczkiem 13.11.03, 19:48 To zależy czy dziecko jest przywiązane do zwykłego smoczka, bo jeśli w ogóle nie toleruje smoczka, to na nic taki termometr. W razie czego jakbyś była chętna mam taki termometr. Odpowiedz Link Zgłoś