deleine 17.02.09, 13:42 czy ktoś może mi wytłumaczyć na czym polega "treningowość" tego nocnika i czy warto zapłacić te dziesiąt złotych więcej w porównaniu do "zwykłego" nocnika? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julka_p Re: nocnik treningowy 17.02.09, 16:13 pierwsze slysze - ja dla mojego dziecka uzywalam grajacych nocniczkow - i jemu sie podobalo i ja wiedzialam kiedy jest po wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
krolowanocy Re: nocnik treningowy 17.02.09, 19:36 ja nie znaju moje dziecko używało najprostszego nocnika za kilka złotych i był zadowolony a nie, też grał, ale go cichcem popsułam, bo cholery dostawałam od tej melodyjki Odpowiedz Link Zgłoś
luna333 Re: nocnik treningowy 17.02.09, 20:54 ja mojego zaprowadziłam do sklepu - pokazałam modele nocników które mi odpowiadały tzn żeby przodek miały wyższy i spytałam który - jak już wybrał to poprosiłam żeby na nim usiadł i czy mu wygodnie i czy taki właśnie chce - wybrał za 7zł - poprzednie melodyjkowe cuda niewidy wywaliłam na śmietnik bo młody ich nie akceptował a polubił ten tani i zwykłaśny - a co do melodyjkowych to mi się przypomina że jakieś zwarcie nastąpiło i wył przez całą noc i nie można go było wyłączyć - zatem całą noc spędził pod kilkoma kołdrami i poduchami żeby go nie było słychać a rano w końcu rozmontowałam pozytywkę i wyrwałam kabelki uff jaka ulga - jeszcze przez tydzień ciągle mi grała w uszach ta durna melodyjka brr jak dzieć się ma odpieluchować to chyba cudów cfiatków nie trzeba tylko cierpliwość i odpowiednie podejście Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: nocnik treningowy 17.02.09, 21:03 pierwsze slysze, ze jest cos takiego, jak nocnik treningowy... ja tam po prostu kupilam najzwyklejszy nocnik na swiecie i nie grajacy, bo by sie nim non stop mi bawil, zaczeelam sadzac swoje dziecie na poczatku tego msc na niego i jest ok na szczescie jakies zdyscyplinowane dziecko mi sie pod tym wzgledem trafilo nie ucieka mi z nocnika, nie prezy sie, siedzi na nim grzecznie, ale na ogol sika do niego wieczorami nie jest zle. myslalam, ze bedzie gorzej Odpowiedz Link Zgłoś