kaliaa 23.02.09, 10:47 dziewczyny poleccie jakas fajna suszarke, porzadna, taka do 250 zl? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minkapinka Re: suszarka do wlosow 23.02.09, 10:57 polecam suszarki philips salon pro, mam chyba taką, ale mam juz ją ponad rok, wiec pewnie sa nowsze modele www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=150892 To jest pierwsza suszarka, która wytrzymała u mnie ponad rok. Mam geste włosy, a córka gęste i długie, wiec ważna była dla nas duża moc 2100, łatwo się czyści, bo sitko z tyłu można zdjąć, trzystopniowa regulacja temperatury, zimne powietrze. Odpowiedz Link Zgłoś
dolores12 Re: suszarka do wlosow 23.02.09, 11:43 Polecam Philipsa, ja używam swojej suszarko-lokówki od jakichś 13 lat co drugi dzień, która inna by to wytrzymała? Odpowiedz Link Zgłoś
joxanna Re: suszarka do wlosow 24.02.09, 14:44 Podłączam się- potrzebuję dla córki super-cichej. Któraś z Was zna? Normalnie na suszarkach nie ma takiej informacji, nawet nie wiem, jak się do tego zabrać, a córeczka nie chce suszyć głowy zwyczajną. Odpowiedz Link Zgłoś