pinik 20.11.03, 20:29 Hej! Szukam uzywanego wozka firmy Peg Perego model Atlantico, Converse, Pliko lub Pliko P3 (ten nowy model). Moze ktoras z Was ma taki, i juz go nie potrzebuje??? Prosze o propozycje z cena. Dzieki z gory za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anno234 Re: Peg Perego Pliko / Pliko P3, Atlantico lub Co 21.11.03, 13:14 Ja juz od miesiaca szukam... gdyby trafiły Ci sie dwa daj mi znac. Anka Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Peg Perego Pliko / Pliko P3, Atlantico lub Co 21.11.03, 13:17 Narazie nie trafil mi sie nawet jeden... A jakiego modelu szukasz? Odpowiedz Link Zgłoś
anno234 Re: Peg Perego Pliko / Pliko P3, Atlantico lub Co 21.11.03, 15:12 Szukam Atlantico albo P3 Plico. Nowe kosztują coś w od 900 do 1000. Raz trafił mi się Atlantico za 600zł ale 3 letni. Uznałam że za drogi. Strasznie mi się podobają te wózki- są szerokie i wygodne dla dziecka i bardzo lekkie.Nowego nie kupię bo mam już 4 spacerówki ale nie jestem do końca z nich zadowolona.Mąż by mnie z domu chyba wygonił gdybym kupiła za 1000zł kolejny wózek hihihi Ale poważnie to chyba z rozsądku szukam używanego bo mój Gucio ma 20 miesięcy i długo już w wózku nie pojezdzi. Mam 300zł odłożone i tak sobie szukam z nadzieją... Pozdrawiam, Anka Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Peg Perego Pliko / Pliko P3, Atlantico lub Co 21.11.03, 20:54 Hej! Masz moze jeszcze namiary na tego Atlantico? Tyle osob je ma, ale chyba jakos nikt nie sprzedaje... a szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka29 Re: Peg Perego Pliko / Pliko P3, Atlantico lub Co 21.11.03, 19:00 Witajcie, jakiś czas temu widziałam Atlantico w komisie w Al.Krakowskiej w W-wie, są też 2 sztuki w bobokomis.com.pl ale z jakiś przyczyn komis od jakiegoś czasu nie działa. Wczoraj widziałam Inglesinę na Allegro. P.S. Jesteśmy użytkownikami Atlantico i uważam że jest świetny. Mam lekkiego świra na punkcie wózków, moja córka dopiero rok, więc nie wykluczone, że też sobie jeszcze coś kupimy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Peg Perego Pliko / Pliko P3, Atlantico lub Co 21.11.03, 20:53 rozumiem Cie bardzo dobrze! U mnie w domu, piwnicy, aucie, na klatce schodowej, u rodzicow tez stoja moje wozki. Maz troche marudzi, jak ma je przepakowywac, bo przeciez innym jade do miasta, niz do lasu, ale ja mam z tego frajde. Ostatni kolekcje wzogacil Mutsy! Strasznie mi sie podoba (mimio wielu minusow...). czy ten komis na al. krakowskiej w W-wie jest tez w internecie? Problem w tym, ze nie jestem z W-wy... Paulina - Mama 9-cio miesiecznego Niklasa Odpowiedz Link Zgłoś
katka27 Re: Peg Perego Pliko / Pliko P3, Atlantico lub Co 22.11.03, 00:15 poszukaj postu z 10.09 2003, spacerówka Atlantico na gwarancji Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka29 Re: Peg Perego Pliko / Pliko P3, Atlantico lub Co 22.11.03, 09:56 Witam, nestety nie natknełam się nigdy na internetową wersję tego komisu. Dysponuję tylko numerm ich telefonu - (22) 846-42-19. Pozdrawiam wszystkie "wózkomaniaczki" Odpowiedz Link Zgłoś