Dodaj do ulubionych

sklepy w Olsztynie

27.11.03, 00:34
Witam
może mamusie z Olsztyna mogłyby polecić dobre i tanie skley w olsztynie??
pozdrawiam
Anita i dzidza lutowa
Obserwuj wątek
    • dagra Re: sklepy w Olsztynie 27.11.03, 10:06
      Anitko to zależy czego szukasz jakiego asortymentu ale na pewno warto zajrzeć
      do dwóch największych do Bobasa w dh Gracja ostatnio preferuję maja chyba
      największy wybór wózków z każdej półki cenowej i do Aldi( nigdy nie pamiętam
      jak się nazywa ten sklep czy Alvi) na wilczyńskiego na Jarotach. Za Gracją jest
      hurtownia odzieżowa gdzie też są ubranka dla dzidiusiów i można sobie pogrzebać
      i wyszukać fane śpioszki chociaz teraz dużo jest ciepłych ja jeszcze miesiąc
      temu kupowałam tam ślicznebawełniane body i aż się zdiwiłam że takie dobre
      gatunkowo. Hurtownia odzieżowa też jest dwieście metrów dalej za Aldi nazywa
      się Olimp tez sporo ciuszków. Po drodze ale po drugiej stronie ulicy masz
      ubranka Marekado. Acha jak juz bedziesz w Alvi po przeciwnej stronie trochę w
      głąb w tym ciągu sklepików jest centrum dziecięce mają stoisko równiez w
      lecelerku. No i chicco w realu.Na dworcowej blisko meblowego jest tzw dh
      Niemiec i tam też jest spore stoisko z dzieciowymi rzeczami. Acha możesz
      równiez zajrzeć do daichmana zaraz kolo reala też mają fajne ciuszki. Jest też
      stoisko małe głównie z ciuszkami w Manhatanie. To chyba wszystko co mi chodzi
      po głowie
      • banitka1 Re: sklepy w Olsztynie 27.11.03, 16:23
        dziękuję Ci bardzo mocno!!!!!!
        Anita i dzidza lutowa
        • dagra Re: sklepy w Olsztynie 27.11.03, 19:21
          Wiedziałam że coś mieszam ten sklep na Jarotach nazywa się Vedi --zawsze wypada
          mi z pamięci ta nazwa a mieszkam niedaleko i ciągle tam biegam smile))))))))) wstyd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka