kasbitt 15.04.09, 19:04 Byłam dzis w H&m i jest bardzo duzo przecenionych ubran. Równiez na dziale meskim i damskim. Ja nic nie wybrałam, za to w Zarze kupiłam to czego szukałam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julka-4 Re: H&M- Nowe przeceny 15.04.09, 19:09 Czy dla czterolatki dużo przecen?Zauważyłaś może? Odpowiedz Link Zgłoś
kasbitt Re: H&M- Nowe przeceny 15.04.09, 20:42 Tak. Duzo tego było w przedziale do 128. A wiecej jeszcze chyba w przedziale powyżej 134. Mysle,że warto sie wybrac. Ale tez zalezy od sklepu, bo pojechałam pózniej do innego i miałam wrazenie ,że niebyło juz tyle przecenionych rzeczy. Pani jeszcze metkowała, wiec moze jeszcze cos dołozyli Odpowiedz Link Zgłoś
polapelo Re: H&M- Nowe przeceny 16.04.09, 10:06 ceny moze nie rewelacyjne bo u nas wszystko ok 30 zl (kiedys bylo wiecej przecen %) ale warto bo np dzinsy ze sciagaczem w srodku z 69 oplaca sie do tego dlugi sweter jakas sukienka i 100 wydana ale tym razem bylo o dziwo duzo rozmiarow i troche wiecej cieplych rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś