babeth 15.04.09, 23:31 Aktualny szybkowar odziedziczony po Babci zakupiony wiele lat temu jeszcze w NRD (Babcia w ogóle nie używała ja za to od 3 lat intensywnie) zepsuł się. Doradźcie proszę gdzie kupię szybkowar do 200 zł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irisewa Re: Szybkowar jaki 17.05.09, 15:12 A ja mam wlasnie taki, NRDowski. Sprawny jeszcze, ale uszczelka juz nie trzyma... I nigdzie nie mogę takiej, o przekroju "T" kupic..( Skoro Twoj szybkowar sie zepsul, to moze przyslalabys mi uszczelki od niego?? Ozłocę Cię! Odpowiedz Link Zgłoś
aniulekq Re: Szybkowar jaki 17.05.09, 23:23 Cook&Co dystrybutor BergHOW Szybkowar super, kupiony w zwykłym sklepie z garnkami. Odpowiedz Link Zgłoś
babeth Re: Szybkowar jaki 18.05.09, 08:47 No właśnie okazało się, że mnie też tylko ta nrdowska uszczelka się zepsuła, garnek wygląda OK. Tylko gdzie dostać taką uszczelkę??? Odpowiedz Link Zgłoś
donkaczka Re: Szybkowar jaki 18.05.09, 09:35 a pokazcie fotke uszczelki z bliska, zeby przekroj bylo widac i zmierzcie srednice w niemcowie szybkowary popularne, sama mam kilka i ubostwiam, nie wiem jak mozna gotowac bez nich uszczelek duzy wybor, tylko rozne srednice maja Odpowiedz Link Zgłoś