mamasita 01.12.03, 16:01 Szukam konia na biegunach, jezdzidla lub rowerka z oparciem dla rocznego malucha dosc duzgo moze byc od lat 2. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aggis Re: kon na biegunach jezdzidlo rowerek z oparciem 02.12.03, 23:40 cześć, a ja polecam zajrzenie na stronę www.novumgrom.pl. To jest firma, która produkuje place zabaw, ale również sprzedaje zabawki edukacyjne dla dzieci - ogromna oferta! Mają w niej m.in. jeździdełka w całkiem rozsądnych cenach. Np. lokomotywa kosztuje 93zł - mam przed sobą ich katalog, więc jestem na bieżąco z ich cenami)) Ja już dla swoich córeczek wybrałam u nich prezenty pod choinkę i na Mikołaja. Te na Mikołaja przysłali mi bardzo szybko (za zaliczeniem pocztowym - trwało to około tygodnia). Ważne tylko, gdybyś się zdecydowała, żebyś złożyła zamówienie w ich warszawskim biurze handlowym, bo mają podobno bardzo dużo zamówień, a jak zamówisz w Warszawie (np. faxem lub mailem) to oni tam najszyvbciej koordynują realizację. A jak napiszesz bezpośrednio przez stronę internetową do głownego magazynu to może to trwać nieco dłużej, bo realizują zamówienia w kolejności nadejścia. Ja zadzwoniłam pod numer warszawski i wszystko poszło bardzo sprawnie - a ceny oczywiście te same. Numer do nich (w Warszawie); (022) 867 22 65, albo mail: biurohandlowe@novumgrom.pl Pozdrawiam, Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
sizi1 Re: kon na biegunach jezdzidlo rowerek z oparciem 03.12.03, 14:30 W marketach (w Poznaniu w Auchan) sa bardzo fajne rowerki dla roczniakow, calkowicie zabezpieczone dziecko (jak na karuzeli) siedzi na foteliku, nogi ma na podkladce a rodzic moze pchac rowerek (skrecac nim itp) Rewelacja (rowerka nie bylo mozna nigdzie kupic w "sezonie") - wiem bo poszukiwalao go mnostwo moich znajomych a rowerek jesta na tyle rewelacyjny (czasami wykluczal z uzytku wozek) ze dzieci nie chca z niego wychodzic, nie wspominam ilu ludzi pytalo nas na ulicy skad go mamy. Cena - 90-kilka. Aha! potem wszystkie zabezpieczenia sie demontuje i jest normalny rowerek dla malego dziecka . P PAA Odpowiedz Link Zgłoś
sizi1 Do Aggis 03.12.03, 14:40 na stronie internetowej jest info, ze strona z zabawkami edukacyjnymi jest w budowie (buuu). Zamawialas u nich ten katalog? kosztuje 25 zł i nie wiem, czy warto....Napisz tez, czy realizuja kazde zamowienie, czy tylko po przekroczeniu jakiegos pulapu cenowego? Aha, jesli bedziesz miala jeszcze sily to napisz ile biora za wysylke. Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
shuriken Re: katalog 03.12.03, 16:10 Przed chwilą dzwoniłem i po krótkiej rozmowie, w której jawiłem się jako osoba zdecydowanie zainteresowana zakupem zabawki, poprosiłem o przesłanie katalogu pocztą. Pani z firmy obiecała, że zrobi to jutro i - w ramach promocji - za darmo Tak więc spróbuj i Ty! Odpowiedz Link Zgłoś
mamasita Re: kon na biegunach jezdzidlo rowerek z oparciem 03.12.03, 17:18 dzieki, znazlam rowniez sklep www.ezabawki.pl gdzie jest auto za 50 pierwsze malutkie - idealne dla synka firmy brio. 60cm dlugosci i 25 cm wysokosci Odpowiedz Link Zgłoś
shuriken Re: kon na biegunach jezdzidlo rowerek z oparciem 05.12.03, 15:40 Faktycznie, to ezabawki.pl/cgi/easyshop.cgi?com=PT/1515 wygląda ciekawiej niż oferta z katalogu firmy Novum Ona ma fajne rzeczy, ale raczej dla starszych dzieciaków, np. przedszkolaków. Odpowiedz Link Zgłoś
mamasita Re: kon na biegunach jezdzidlo rowerek z oparciem 05.12.03, 15:58 chcialam kupic najpierw ten samochodzik w kuzynie klowna bo niby maja rzeczy brio ale nie mieli- dzwonilam i sie nie spodziewali. Napisalam do Brio ze jak to auto jest w katalogu a nie ma go w jedynych sklepach ktore ich reprezentuja w Wawie. na to Pani mi odpisala ze to nie ich wina bo Klown nie zamowil a tak to auto jest a katalog on line jest dla hurtownikow i skelpow a nie dla ludzi. tez mi marketing. jako PRowiec o mało nie padąłam jak zobaczyłam taki news. Przeciez to okazja by oskubac rodzicow - metaforycznie a dla pociechy beda dzwonic i szukac i jak raz im się coś ładnie sprzeda to przyjdą znów. ja np. byłam przywiazana do sklepu Miś jak obsługiwał własciciel bo jak sie wpadało to koła wózkowi napompował i cos przy nim poprawil ale jak trafia sie na nie zainteresowana sprzedawczynie to przechodzi ochota na zakupy nwaet online. Dizs szukajac mieszkania znalazłam w nim cudo - auto wielkie na baterie, z gazem i hamulcami, po rewelacyjnej cenie - czekam na zgodę wnucząt tych państwa, bo ponoc wyrosły z niego. Odpowiedz Link Zgłoś