Dodaj do ulubionych

kon na biegunach jezdzidlo rowerek z oparciem

01.12.03, 16:01
Szukam konia na biegunach, jezdzidla lub rowerka z oparciem dla rocznego
malucha dosc duzgo moze byc od lat 2.
Obserwuj wątek
    • aggis Re: kon na biegunach jezdzidlo rowerek z oparciem 02.12.03, 23:40
      cześć,
      a ja polecam zajrzenie na stronę www.novumgrom.pl. To jest firma, która
      produkuje place zabaw, ale również sprzedaje zabawki edukacyjne dla dzieci -
      ogromna oferta! Mają w niej m.in. jeździdełka w całkiem rozsądnych cenach. Np.
      lokomotywa kosztuje 93zł - mam przed sobą ich katalog, więc jestem na bieżąco
      z ich cenamismile))
      Ja już dla swoich córeczek wybrałam u nich prezenty pod choinkę i na
      Mikołaja. Te na Mikołaja przysłali mi bardzo szybko (za zaliczeniem pocztowym -
      trwało to około tygodnia). Ważne tylko, gdybyś się zdecydowała, żebyś złożyła
      zamówienie w ich warszawskim biurze handlowym, bo mają podobno bardzo dużo
      zamówień, a jak zamówisz w Warszawie (np. faxem lub mailem) to oni tam
      najszyvbciej koordynują realizację. A jak napiszesz bezpośrednio przez stronę
      internetową do głownego magazynu to może to trwać nieco dłużej, bo realizują
      zamówienia w kolejności nadejścia. Ja zadzwoniłam pod numer warszawski i
      wszystko poszło bardzo sprawnie - a ceny oczywiście te same. Numer do nich (w
      Warszawie); (022) 867 22 65, albo mail: biurohandlowe@novumgrom.pl
      Pozdrawiam, Agnieszka
      • sizi1 Re: kon na biegunach jezdzidlo rowerek z oparciem 03.12.03, 14:30
        W marketach (w Poznaniu w Auchan) sa bardzo fajne rowerki dla roczniakow,
        calkowicie zabezpieczone dziecko (jak na karuzeli) siedzi na foteliku, nogi ma
        na podkladce a rodzic moze pchac rowerek (skrecac nim itp) Rewelacja (rowerka
        nie bylo mozna nigdzie kupic w "sezonie") - wiem bo poszukiwalao go mnostwo
        moich znajomych a rowerek jesta na tyle rewelacyjny (czasami wykluczal z
        uzytku wozek) ze dzieci nie chca z niego wychodzic, nie wspominam ilu ludzi
        pytalo nas na ulicy skad go mamy. Cena - 90-kilka.
        Aha! potem wszystkie zabezpieczenia sie demontuje i jest normalny rowerek dla
        malego dziecka .

P PAA
      • sizi1 Do Aggis 03.12.03, 14:40
        na stronie internetowej jest info, ze strona z zabawkami edukacyjnymi jest w
        budowie (buuu). Zamawialas u nich ten katalog? kosztuje 25 zł i nie wiem, czy
        warto....Napisz tez, czy realizuja kazde zamowienie, czy tylko po
        przekroczeniu jakiegos pulapu cenowego? Aha, jesli bedziesz miala jeszcze sily
        to napisz ile biora za wysylke. Dzieki!
        • shuriken Re: katalog 03.12.03, 16:10
          Przed chwilą dzwoniłem i po krótkiej rozmowie, w której jawiłem się jako osoba
          zdecydowanie zainteresowana zakupem zabawki, poprosiłem o przesłanie katalogu pocztą.
          Pani z firmy obiecała, że zrobi to jutro i - w ramach promocji - za darmo smile Tak więc spróbuj
          i Ty!
    • mamasita Re: kon na biegunach jezdzidlo rowerek z oparciem 03.12.03, 17:18
      dzieki, znazlam rowniez sklep www.ezabawki.pl gdzie jest auto za 50 pierwsze
      malutkie - idealne dla synka firmy brio. 60cm dlugosci i 25 cm wysokosci
      • shuriken Re: kon na biegunach jezdzidlo rowerek z oparciem 05.12.03, 15:40
        Faktycznie, to
        ezabawki.pl/cgi/easyshop.cgi?com=PT/1515
        wygląda ciekawiej niż oferta z katalogu firmy Novum indifferent Ona ma fajne rzeczy, ale raczej dla
        starszych dzieciaków, np. przedszkolaków.
      • mamasita Re: kon na biegunach jezdzidlo rowerek z oparciem 05.12.03, 15:58
        chcialam kupic najpierw ten samochodzik w kuzynie klowna bo niby maja rzeczy
        brio ale nie mieli- dzwonilam i sie nie spodziewali. Napisalam do Brio ze jak
        to auto jest w katalogu a nie ma go w jedynych sklepach ktore ich reprezentuja
        w Wawie. na to Pani mi odpisala ze to nie ich wina bo Klown nie zamowil a tak
        to auto jest a katalog on line jest dla hurtownikow i skelpow a nie dla ludzi.
        tez mi marketing. jako PRowiec o mało nie padąłam jak zobaczyłam taki news.
        Przeciez to okazja by oskubac rodzicow - metaforycznie a dla pociechy beda
        dzwonic i szukac i jak raz im się coś ładnie sprzeda to przyjdą znów.
        ja np. byłam przywiazana do sklepu Miś jak obsługiwał własciciel bo jak sie
        wpadało to koła wózkowi napompował i cos przy nim poprawil ale jak trafia sie
        na nie zainteresowana sprzedawczynie to przechodzi ochota na zakupy nwaet
        online.
        Dizs szukajac mieszkania znalazłam w nim cudo - auto wielkie na baterie, z
        gazem i hamulcami, po rewelacyjnej cenie - czekam na zgodę wnucząt tych
        państwa, bo ponoc wyrosły z niego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka