purzyki 02.12.03, 22:02 Drogie emamy, czy wasze dzieciaczki mają taką zabawkę? Gdzie ją można kupić. Jaka firma produkuje coć takiego? Dzięki i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_kacperka Re: Wańka - wstańka?????? 02.12.03, 22:47 Niedawno kupilam mojemu 8,5 miesięcznemu Kacperkowi wańke-wstańke.Kosztowała 14zł.Firmy nie pamiętam.Można ją kupić chyba w każdym większym sklepie z zabawkami.Kacper nie bardzo chce sie nią bawić.Ale może twoje maleństwo będzie zadowolone.Pozdrawiam. Lidka mama Kacperka Odpowiedz Link Zgłoś
maginda Re: Wańka - wstańka?????? 03.12.03, 09:09 My kupiliśmy "wańkę-wstańkę" firmy Tolo. Jest pięknie zrobiona, kosztowała ok. 60 zł. Niestety, również nie cieszy się powodzeniem u naszego synka. Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo Re: Wańka - wstańka?????? 03.12.03, 09:22 Moje dzieci , ani jedno ani drugie też nie chciały się bawić wańką - wstańką. Ja miałam wankę berchet kupioną w Geancie. Ceny dobrze nie pamietam ale droga nie była. Pozdrawiam Urszula Odpowiedz Link Zgłoś
mamasita Re: Wańka - wstańka?????? 03.12.03, 12:24 KUPIŁAM WANKE WSTANKE NA STAROCIACH - MISIEK Z lat 50 taych za 15 zl. Synek ma rok i teraz mus ie odba wali w miska jak złoto. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaoli Re: Wańka - wstańka?????? 03.12.03, 19:52 Moja córcia dostała wańkę-wstańkę firmy Fisher-Price jak miała pół roku. Zabawka jest ładna, solidna (oj, wiele już przeszła!) i dżwięczy jak dziecko usiłuje ją przewrócić. Jedna z ulubionych zabawek mojego słoneczka. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotadu Re: Wańka - wstańka?????? 03.12.03, 21:56 A moja wańka wstańka jest firmy LEGO jest to jabłuszko z którego wysuwa się robaczek przy dzwiekach pozytywki Odpowiedz Link Zgłoś
agaa.k Re: Wańka - wstańka?????? 03.12.03, 22:23 Cześć właśnie kupiłam swojej córeczce to cudo, za ok 40 zł, firmy ?: candy, czy coś w tym rodzaju, jest to piesek, mi sie bardzo podoba, ale Amelka ominęła go tylko spiesząc się do ulubionego pudełka z chusteczkami Nivea. Odpowiedz Link Zgłoś
maginda Re: Wańka - wstańka?????? 05.12.03, 08:44 Wczoraj widziałam w Auchan na Modlińskiej (Warszawa) całkiem miłą pszczółkę (niestety była tylko 1 na półce) za 40 zł. Odpowiedz Link Zgłoś