patatajowa 24.04.09, 20:14 gdzie dostanę te sandały w necie taniej niz na allegro? u mnie tzw."zadupie" i ani sklepu ani outletu... moze są takie w outet Ursus??? -siostra sie wybiera mogłaby mi kupić. aha i chodzi mi raczej o polskie strony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mielin Re: ECCO summerday dla mnie najtaniej 24.04.09, 23:02 W Ursusie nie byłam dawno wiec nie pomogę, ale pamiętaj, ze rozmiarówka Summerday jest dziwna, ja mam z innych Ecco 39, a Summerday'e 40! Możesz tez kupić na All u chłopaka z Raciborza chyba Tomek72, u niego warto się potargować;- }, minimum opuści cenę o wysyłkę, a przy bezpośrednim zakupie jeszcze można coś urwać z ceny. Polecam go. Odpowiedz Link Zgłoś
azyli Re: ECCO summerday dla mnie najtaniej 25.04.09, 00:02 Jakiś czas temu widzialam tam złote b. duzy rozmiar (41?) i czerwone chyba 38 (ale one są mniejsze). Ceny nie były powalające, ale ponizej 200zł - przynajmniej te czerwone. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: ECCO summerday dla mnie najtaniej 25.04.09, 08:05 Spóźniłaś się o tydzień, bo w zeszłą sobotę kupowałam na zniżkę Glamour sandały summerdays dla siebie w cenie 197 zł (srebrne) i mogłam kupić i dla Ciebie. Co do rozmiarówki, to faktycznie jest o nieco zaniżona, z normalnego Ecco noszę 37, a z summerdays 38. Ale uwaga pomiędzy 37 a 38 jest róznica 0,5 cm, a pomiędzy 38 a 39 aż 1 cm, później rozmiary są dalej co 0,5 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: ECCO summerday dla mnie najtaniej 25.04.09, 08:08 ja tez kupowalam u Tomka72pl na All. i dziewczyny maja racje z ta rozmiarowka. normalnie nosze 38, a summerdaye 39 sa akurat - jak na mnie. wzielam te z kwiatkiem na wierzchu, bo sa jeszcze z paskami. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: ECCO summerday dla mnie najtaniej 25.04.09, 10:12 majarzeszow napisała: > ja tez kupowalam u Tomka72pl na All. > ja rowniez Rozm 40, zawsze z summerday mam mimo, ze inne buty 38-39. Aha jakis czas temu obdzwonilam wszystkie outlety ecco w Warszawie i nigdzie nie mieli z summerdayow duzych (damskich) rozm. Aha, rozmiarowka jest do 40. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pyzuni Re: ECCO summerday dla mnie najtaniej 25.04.09, 12:27 A który model z summerday'ów wybieracie? Mi najbardziej podoba sie ten odkryty, najprostszy - bez paseczków z przodu i kwiatków. A może inne są wygodniejsze? Dodam, że mam wąską i szczupłą stopę. Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: ECCO summerday dla mnie najtaniej 25.04.09, 14:00 nie mam porownania, bo mam tylko ten z kwiatkiem. mam rowniez waska stope. i powiem, ze tych butow w ogole nie czuc na nogach i sa warte swojej ceny ! Odpowiedz Link Zgłoś
nat10 Re: ECCO summerday dla mnie najtaniej 25.04.09, 14:05 kurcze,zastanawiałam się nad nimi już jakiś czas,potem temat odpuściłam.Teraz znów mnie znęciłyście!!!One są śliczne.A doradzcie mi,noszę wszystkie buty 38,czyli te kupić 39 czy 40? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: ECCO summerday dla mnie najtaniej 25.04.09, 15:17 Zobacz na allegro w opisie ile mają cm wkładki. Ja noszę buty 38, ale z dorosłych Ecco 37, a z dziecięcych Ecco Summerdays 38. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: ECCO summerday dla mnie najtaniej 25.04.09, 15:19 dziekuję za wszystkie odpowiedzi. co do rozmiarówki summerdayów to wiem ze trzeba kupic większe, córka miała w zeszłym roku ten model i były aż o 2 rozmiary większe od jej innych butów. tylko ja mam raczej szerszą stopę i nie wiem czy będzie ten model odpowiedzni??? bo mają regulację rzepami wiec chyba powinny pasowac??? wolałabym sobie oszczędzić odsyłania. ponegocjuję chyba z panem polecanym z allegro, dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: ECCO summerday dla mnie najtaniej 25.04.09, 15:34 Summerdays są rzeczywiście na wąskie stopy, jeśli już się na nie zdecydujesz, to wybierz model zapinany na rzepy, a nie ten z kwiatkiem. Z szerszych Ecco polecam model Spark, ale one są bardziej masywne i mniej zgrabne, za to tak samo wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaad Re: ECCO summerday dla mnie najtaniej 06.05.09, 15:10 A czy ten model Spark też ma zaniżoną rozmiarówkę ? Normalnie noszę 40, kiedyś mierzyłam 40 z summerday i oczywiście były troszkę za małe na długość Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: ECCO summerday dla mnie najtaniej 25.04.09, 15:15 Dwa lata temu kupiłam model z paskami, a teraz ten z kwiatkiem i niestety na drugi dzień wymieniłam go na ten z paskami. Po pierwsze denerwowała mnie śnieżnobiała gumka, która na tle srebrnej skóry butów wyglądała fatalnie. Po drugie mam wąską i szczupłą nogę, ale w lecie trochę mi puchną stopy, a o wiele lepszą regulację ma model z paskami. Sandałki bardzo polecam, są mega wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
kasbitt Re: ECCO summerday dla mnie najtaniej 26.04.09, 20:05 Ja sobie kupiłam takie białe: www.ecco.com/my/en/collection/kids/girls/71033/55337/detail.do Tylko tylni pasek z rzepa musze zlikwidowac i beda sandało-klapki, w sumie taki model tez wychodził , ale nigdzie nie widziałam białych. Odpowiedz Link Zgłoś
nat10 Pia! 27.04.09, 09:57 Powiedz,ile kosztują te sandały w sklepie stacjonarnym?Moze poczekać do lipca na przeceny,co o tym myslisz,jako znawczyni? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Pia! 27.04.09, 10:06 Nie wiem po ile są w sklepie, ale myślę, że ok 250 zł. W zeszłym roku w czerwcu juz nie było srebrnych ecco summerdays w moim rozmiarze, na allegro także, ale w tym roku są one we wszystkich sklepach Ecco Kids, Step In i innych z obuwiem dziecięcym, więc może dotrwają do obniżek. Odpowiedz Link Zgłoś
sisi-dwa Re: Cena 05.05.09, 15:51 ja też je kupiłam i teraz z utęsknieniem czekam na upałone do wszystkiego pasują i do obciętych jeansów i do białej spódniczki no ale przede wszystkim są wygodne! a mojej córci kupiłam takie www.ecco.com/my/en/collection/kids/girls/72182/51887/detail. W stópkę dziecka trzeba inwestować Odpowiedz Link Zgłoś
nat10 Re: Cena 06.05.09, 15:22 no i ja wreszcie kupiłam.Czekam na przesyłkę no i nie mogę się doczekać Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: Cena 06.05.09, 19:15 A ja Wam zazdroszczę, bo o summerdayach mogę sobie tylko pomarzyć przy moim rozmiarze 40 Odpowiedz Link Zgłoś
agacz2905 Re: ECCO summerday dla mnie najtaniej 06.05.09, 20:41 Dziś kurier przyniósł mi paczkę do pracy - kupiłam sandały ecco summerday białe za 169,99 bodajże - w sklepie internetowym www.outletstore.pl Z tym, że ja mam małe stopy - te summmerday zamówiłam w rozmiarze 36 i są o.k. mimo zaniżonej (zawyżonej?) rozmiarówki, a mąż kupił mi sandały ecco mahnattan w rozm. 35 i też sa o.k. W tym sklepie internetowym, o którym pisałam wyżej - inne sandały ecco summmerday są bodajże w cenie 215,99zł (inne= w sensie: inne kolory niż biały). Białe najtańsze. Pozdrawiam, A. Odpowiedz Link Zgłoś
zar.hm Re: ECCO summerday dla mnie najtaniej 07.05.09, 12:22 Ale przeciez białe sandały na ich stronie sa po 219zł www.outletstore.pl/ECCO/7103355337/Product.aspx Sama jestem zainteresowana ich kupnem dla kuzynki na prezent. I nigdzie taniej nie widziałam. Może nie umiem szukac na ich stronie, bo najtansze sa ale czerwone cos ok.160 zł Sprawdz prosze jeszcze raz . Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: ECCO summerday dla mnie najtaniej 07.05.09, 12:43 A gdzie są te czerwone? Odpowiedz Link Zgłoś
boziaj Re: ECCO summerday dla mnie najtaniej 07.05.09, 15:24 www.outletstore.pl/ECCO/7103305202/Product.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
zar.hm Re: ECCO summerday dla mnie najtaniej 07.05.09, 16:30 www.outletstore.pl/ECCO/7103305202/Product.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
boziaj Re: ECCO summerday dla mnie najtaniej 07.05.09, 16:07 169,99 to cena dla stałych klientów (widoczna po zalogowaniu) niestety białe sa juz tylko małe rozmiary Odpowiedz Link Zgłoś
nat10 Re: ECCO summerday dla mnie najtaniej 07.05.09, 16:35 Ja juz mam.Hurrraaa!Super! Odpowiedz Link Zgłoś
zar.hm Wielka prosba 07.05.09, 16:32 Czy ktos moze kupic mi te sandały ecco summerday białe r.37. Natychmiast zrobie przelew. Odpowiedz Link Zgłoś